Verkoopmedewerker binnendienst (Trader)

Voor onze groeiende commerciële binnendienst binnen de divisie Agri & Industrie zijn wij op zoek naar meerdere ambitieuze talenten. Heb je ervaring met sales en ben je graag betrokken bij het inkoop- en verkoopproces? Vind je het een uitdaging om kansen op de markt te signaleren en dit om te zetten in nieuwe ideeën? Dan is de rol van Trader iets voor jou! Spreek jij ook nog eens uitstekend Engels en/of Duits en ben je internationaal georiënteerd? Dan kan je aan de slag als Trader Export!

 

Verkoopmedewerker binnendienst (Trader) 

Locatie: Den Hoorn
Aantal uren: 40
Opleidingsniveau: HBO / MBO+


Wat houdt de rol van Trader in?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in- en verkoopproces van verpakkingen binnen de agri-branche. Hierbij kun je denken aan schalen, topseal folies, zakken en dozen voor tuinders, telersverenigingen, groente en fruit verpakkers en groentesnijders. Je verwerkt de in- en verkooporders en voert prijsonderhandelingen met klanten en leveranciers. Hierbij is het belangrijk om een goede relatie op te bouwen. Tevens heb je een adviesrol wanneer het gaat om duurzame verpakkingsoplossingen. In samenwerking met productmanagement en inkoop draag je de juiste verpakkingen aan.

Je volgt dus nauwkeurig het volledige orderproces, van de inkoopaanvraag tot aan de aflevering bij de klant. Hierover kan je altijd sparren met je buddy uit je eigen team. Ook met je collega’s in de buitendienst werk je nauw samen, je hebt dagelijks contact ten ondersteunt waar nodig. Plezier en samenwerken staan hoog in het vaandel binnen het team!


Wie zoeken wij?

Een gedreven, accurate collega met focus op resultaat. Je beschikt over HBO of MBO+ werk- en denkniveau en goede communicatieve vaardigheden. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Heb je affiniteit met verpakkingen en/of de agri-branche? Dat is een pre! Je bent enthousiast, positief en gedreven, houdt van aanpakken en gaat altijd voor het beste resultaat. Mensen kennen jou als een collegiale en bevlogen doener die secuur te werk gaat. Een goede beheersing van de Engelse taal is een must. Zeker voor de Trader Export, hierbij moet je zeer vloeiend zijn in Engels en/of Duits.


Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris;
  • Een uitdagende en zelfstandige baan bij een professionele en toekomstgerichte organisatie die volop groeit;
  • Samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige en informele werksfeer;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, een pensioenregeling, 27 verlofdagen, reiskostenvergoeding en personeelskorting op ons hele assortiment.


Over Koninklijke Paardekooper Group

Sinds 1919 bouwen wij met liefde en passie aan ons familiebedrijf, met verpakken als onze corebusiness. Verpakken, inpakken en vooral aanpakken: het zit in ons bloed. Wij willen dé duurzame verpakkingsvoorloper worden in Europa. Met onze 100 jaar aan kennis en ervaring maken we onze klanten wegwijs in de steeds complexer wordende verpakkingswereld en bieden we ze een zorgeloze en gemakkelijke ervaring. We zijn een betrouwbare partner en helpen onze klanten met kwalitatieve en future-proof producten en diensten zich aantoonbaar te verbeteren en onderscheiden. Bij Paardekooper helpen wij klanten de uitdagingen van vandaag om te zetten in kansen voor morgen.


Interesse?

Word jij enthousiast van deze vacature en herken jij je in bovenstaand profiel? Stuur je cv en motivatie dan naar hr@paardekooper.com ter attentie van Simone Jordaans.

 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven