Inkoper / verkoper

GEZOCHT: Gepassioneerde, talentvolle en ambitieuze collega’s voor inkoop en verkoop


Vacature Inkoop

Lijkt jou het leuk om iedere dag contact te hebben met verschillende leveranciers, prijzen te vergelijken en kwaliteit te waarborgen, dan is onze inkoopafdeling the place to be voor jou!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor een scala aan producten en zoek jij altijd de beste prijs/kwaliteitverhouding. Je komt terecht in een gezellig team waarin hard gewerkt wordt, veel gelachen wordt maar ook serieuze onderwerpen aan bod komen.


Vacature Verkoop

Misschien zie jij jezelf wel onze internationale klantenkring benaderen en ze verleiden om dagelijks onze super verse groenten en fruit te kopen. 

Onze klanten bevinden zich in heel Europa. Jij bent verantwoordelijk voor het aanleveren, behouden en uitbreiden van ons klantenbestand. Dus spreek jij Engels of Duits en weet jij altijd je vrienden of familie te overtuigen de meest idiote dingen te doen, dan ben jij geschikt voor deze functie!


Kortom...

Lijkt commercie jou wat, heb je geen moeite met vroeg opstaan, beschik je over een goede doses humor en wil je een nooit saai wordende baan in een gezellig team?


Dan hebben wij voor jou:

  • een uitstekend salaris;
  • je wekelijkse portie gezond eten;
  • eindeloze toekomstmogelijkheden;
  • leuke collega’s en nog veel meer!


Ben je enthousiast geworden? Kijk dan eens op onze website en stuur een berichtje naar: ruud@harva.nl, atze@harva.nl of nick@harva.nl

Tot snel!

 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven