Senior Accountmanager Import / Export

Kent de wereld van import en export van groente- en fruit voor jou geen geheimen en ben jij doortastend, commercieel en ondernemend? Schrijvershof B.V. is op zoek naar een Senior Accountmanager Import / Export om het team verder te versterken.

Senior Accountmanager Import / Export 

(Fulltime)


Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Senior Accountmanager Import / Export ben je verantwoordelijk voor één of meerdere van onze primaire productgroepen (citrus, druiven, mango’s, avocado’s en gember). Je zorgt ervoor dat de juiste producten beschikbaar zijn en voorziet je collega’s van alle relevante product- en marktinformatie. Binnen ons netwerk van afnemers en overzeese telers representeer je Schrijvershof als adviseur met expertise over product en markt en ben jij samen met het team hét visitekaartje van ons bedrijf.

In je dagelijkse in- en verkoopwerkzaamheden speel je proactief in op kansen in de markt en werk je nauw samen met je collega’s in het team en de backoffice. Verder vervul je een belangrijke rol in het bepalen van de importplanning, assortimentsbeheer, het uitbreiden van onze marktsegmenten en ben je mede verantwoordelijk voor het behalen van gezamenlijke doelstellingen en aansturen van de junior account managers. Je vertaalt feedback van klanten en telers naar concrete acties in de praktijk, zodat wij samen de juiste keuzes maken en continue blijven verbeteren.

Naast de uitvoerende werkzaamheden werk je aan het opbouwen en onderhouden van relaties, ben je bereid om te reizen, bezoek je klanten en leveranciers en ga je actief op zoek naar nieuwe contacten en leads om je portfolio verder uit te breiden.


Wat heb je nodig voor de functie?

 • Commercieel talent en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een drive om successen te behalen en passie voor de groente- en fruit sector;
 • Je hebt diepgaande kennis van één of meerdere primaire productgroepen en een relevant netwerk;
 • Ervaring met import uit Zuid-Amerika is een pré;
 • Je bent een professionele gesprekspartner en weet hoe je bouwt aan duurzame commerciële relaties;
 • Naast Nederlands spreek je vloeiend Engels en beheers je bij voorkeur een tweede en/of derde taal.

 

Wat bieden wij?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een goede mobiliteitsregeling;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groeipad binnen het bedrijf;
 • Een prettige werkomgeving met een hechte teamspirit;
 • Een open bedrijfscultuur die ondernemerschap stimuleert en waardeert;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën en de mogelijkheid om jouw bijdrage te leveren aan de realisatie van onze ambities als onderneming.


Is je interesse gewekt en wil je meer weten of kennis maken?

Mail je CV en motivatiebrief naar Maarten Schrijvershof, maarten@schrijvershof.nl onder vermelding van “Vacature – Senior Accountmanager Import / Export” of bel naar +31(0)186 – 643003.

Spreekt ons profiel jou aan, maar beschik je niet over de werkervaring die wij vragen? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.


Over Schrijvershof B.V.

Schrijvershof is een familiebedrijf dat ruim 90 jaar actief is in de groente- en fruithandel. Onze ambitie is om met een betrokken team van specialisten dé betrouwbare partner te zijn voor overzeese telers en onze afnemers. Ons hart ligt bij de import van overzees fruit, waaronder citrus, druiven, mango’s en avocado’s. Samenwerken doen wij door proactief te zijn. Door te anticiperen op de ontwikkelingen in de markt en de belangen van telers en afnemers steeds in het oog te houden. Omdat wij een familiebedrijf zijn staat relatiebeheer en het contact met onze partners altijd voorop. Onze organisatie is flexibel en altijd klaar om nieuwe kansen te grijpen. Op ons kantoor in Oud-Beijerland hebben wij een informele sfeer en zijn er korte lijnen. “Handen uit te mouwen” en “recht door zee” zijn dan ook termen die de werksfeer goed beschrijven.

Kijk voor meer informatie over Schrijvershof B.V. op www.schrijvershof.nl.


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven