Junior Accountmanager

Krijg jij energie van onderhandelen, het sluiten van de beste deals, contacten leggen door heel Europa én samenwerken in een hecht team? Wordt dan Junior Accountmanager bij Schrijvershof en grijp de kans om je (verder) te ontwikkelen in de internationale handel in groente en fruit!


Junior Accountmanager 

(Fulltime) 


Hoe ziet jouw functie eruit?

Gedurende de eerste 6 maanden dat je bij ons in dienst bent laten we je alle onderdelen van ons bedrijf zien. Samen met je leidinggevende wordt een ontwikkelplan opgesteld wat gericht is op het doorgroeien naar een zelfstandige, commerciële functie. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het managen van een eigen portfolio van klanten en leveranciers.

Je voert je dagelijkse in- en verkoopwerkzaamheden uit in samenwerking met het commerciële team en de backoffice. Dit omvat onder meer orderverwerking, assortimentsbeheer, voorraadplanning en prijsbepaling. Je bent actief in meerdere productgroepen (citrus, druiven, mango, avocado en gember) en afzetmarkten. Naarmate je ervaring toeneemt, is het mogelijk je verder te specialiseren.

Naast de uitvoerende werkzaamheden werk je aan het opbouwen en onderhouden van relaties en ga je actief op zoek naar nieuwe contacten en leads om je portfolio verder uit te breiden.


Wat heb je nodig voor de functie?

 • Commercieel talent en bij voorkeur ervaring in sales;
 • Een drive om successen te behalen en passie voor de groente- en fruit sector;
 • Je maakt snel contact en bent proactief ingesteld;
 • Je bent communicatief sterk en een prettige gesprekspartner;
 • Naast Nederlands spreek je vloeiend Engels of een andere taal.


Wat bieden wij?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een goede mobiliteitsregeling;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groeipad binnen het bedrijf;
 • Een prettige werkomgeving met een hechte teamspirit;
 • Een open bedrijfscultuur die ondernemerschap stimuleert en waardeert;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën en de mogelijkheid om jouw bijdrage te leveren aan de realisatie van onze ambities als onderneming.


Is je interesse gewekt en wil je meer weten of kennis maken?

Mail je CV en motivatiebrief naar Maarten Schrijvershof, maarten@schrijvershof.nl onder vermelding van “Vacature - Junior Accountmanager” of bel naar +31(0)186 – 643003.

Ben je juist op zoek naar een senior rol of volgende stap in je carrière? Kijk dan naar onze vacature Senior Accountmanager Import / Export!


Over Schrijvershof B.V.

Schrijvershof is een familiebedrijf dat ruim 90 jaar actief is in de groente- en fruithandel. Onze ambitie is om met een betrokken team van specialisten dé betrouwbare partner te zijn voor overzeese telers en onze afnemers. Ons hart ligt bij de import van overzees fruit, waaronder citrus, druiven, mango’s en avocado’s. Samenwerken doen wij door proactief te zijn. Door te anticiperen op de ontwikkelingen in de markt en de belangen van telers en afnemers steeds in het oog te houden. Omdat wij een familiebedrijf zijn staat relatiebeheer en het contact met onze partners altijd voorop. Onze organisatie is flexibel en altijd klaar om nieuwe kansen te grijpen. Op ons kantoor in Oud-Beijerland hebben wij een informele sfeer en zijn er korte lijnen. “Handen uit te mouwen” en “recht door zee” zijn dan ook termen die de werksfeer goed beschrijven.

Kijk voor meer informatie over Schrijvershof B.V. op www.schrijvershof.nl.

 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven