Commercieel medewerker biedt zich aan

Commercieel medewerker biedt zich aan. Ik ben zowel beschikbaar voor een binnendienst functie als voor een buitendienst functie.

Als commercieel medewerker is het belangrijk om de verbindende factor te zijn tussen de klant en het bedrijf. Ik ben die factor omdat ik sociaal sterk ben en makkelijk een band op bouw. Ik ben flexibel en trouw. Een harde werker met 10 jaar ervaring in de commerciële binnendienst in de biologische food branche in zowel vers (met name Agf) als kruidenierswaren.

Van eind 2011 tot en met 2018 heb ik gewerkt voor Kroon Biologische Verswaren en was ik verantwoordelijk voor de verkoop aan het totale klantenbestand, telefonisch en digitaal. Het laatste half jaar heb ik de functie gecombineerd met een inkoop van groenten en fruit.

Bij TerraSana was ik in 2019 en 2020 verantwoordelijk voor een groot deel van de Export van het bedrijf. Orderentry, het uitbouwen van bestaande relaties en het werven van nieuwe klanten behoorde daar onder andere tot mijn takenpakket.

Talen Nederlands en Engels beheers ik goed tot zeer goed, Spaans en Duits redelijk. Ik heb goede kennis van Outlook, Word en Excel. Ik ben woonachtig in Zoetermeer en beschik over eigen vervoer.

Met vriendelijke groet,

Bas van den Broeck

Mijn LinkedIn profiel:   https://www.linkedin.com/in/bas-van-den-broeck/

 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven