Account Manager AGF

E.F.P. International B.V. is een groeiende organisatie die actief is in de internationale import en export van alle mogelijke soorten groenten en fruit met vestigingen in Poeldijk, Groningen en Perpignan (FR). De AGF producten worden verkocht aan groothandels, foodservices en supermarkten in 43 landen. In onze eigen loods verwerken we alle inkomende producten en bouwen we op maat gemaakte pallets voor onze klanten in binnen- en buitenland.

Vanwege groei is binnen het team ruimte ontstaan voor de functie:

Account Manager AGF

(Standplaats Poeldijk, fulltime)

Dit ga je doen

Als zelfstandig Account Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele assortiment van EFP bij nieuwe en bestaande klanten.

Als ervaren verkoper ben je in staat om lange termijn relaties op te bouwen, waarbij je intensief zoekt naar nieuwe kansen in de markt om gestelde doelen te realiseren. Je houdt hierin actief de ontwikkelingen van de markt in de gaten, kunt hier conclusies uit trekken en durft de juiste stappen te ondernemen, waarbij je rekening houdt met risicospreiding en rendement.

Naast jouw primaire taak om te verkopen, wordt er van je verwacht dat je een verbindende rol kan vervullen binnen/tussen de afdeling verkoop, inkoop, kwaliteit en logistiek. Je zoekt actief het contact met de betrokken afdelingen, zodat een efficiënte afstemming wordt gecreëerd.


Jouw profiel

Je bent communicatief vaardig, een verbinder en in staat om langdurige relaties met klanten op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden. Daarnaast ben je analytisch sterk en durf je te ondernemen. Je hebt HBO-werk/denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een uitgebreid netwerk. Door het internationale karakter van het bedrijf is een goede beheersing van Engelse taal in woord een geschrift van belang. Daarnaast vraagt deze functie om een goede kennis van MS Office en is ervaring met het softwarepakket Navision een voordeel.


Wat bieden wij

Een afwisselende functie waarin je vrijheid en vertrouwen krijgt om de afdeling Verkoop naar een hoger niveau te brengen. Er is ruimte voor eigen initiatief binnen een informeel familiebedrijf waar oog is voor het individu. Er heerst een informele sfeer met een hands on mentaliteit. Naast een passend salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte om jezelf te ontwikkelen.


Reageren

Je kunt jouw reactie met curriculum vitae vóór 30 april 2021 mailen naar sollicitaties@efpinternational.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ferry van der Leek/Saskia Hilbrants, telefoon (0174) 79 44 11.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven