Verkoopmedewerker binnendienst export

AGF Overtoom Groothandel en Horecaleverancier is een nationaal en internationale opererende import en export leverancier van verse groenten en fruit met daarnaast een compleet servicepakket aan droge kruidenierswaren en non-food. Door elke dag verse handel van Hollandse bodem en diverse andere landen in te kopen met de voortdurend veranderende eisen van de markt hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist van formaat en beleveren wij dagelijks onze klanten, die o.a actief zijn in horeca. AGF Overtoom heeft naast alle mooie vers producten ook een succesvolle samenwerkingsverbanden met teeltpartners uit Turkije, elke maandag en donderdag komen de verse groenten en fruit bij ons binnen en leveren we deze uit aan onze klanten, het zij horeca (NH), supermarkten en groothandels (binnen/buitenland). Wij zijn een hechte en informele organisatie waar je betrokkenheid en eenheid vindt in de teams en werken nauw samen voor het realiseren van een optimale bedrijfsvoering en resultaat. Onze service is 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Werken bij AGF Overtoom betekent een baan in een dynamische en informele cultuur waarbij je als individu veel impact kunt hebben.

Verkoopmedewerker binnendienst export

Wat ga je doen?

Centraal binnen onze onderneming staan onze klanten. Dagelijks spannen wij ons met elkaar in om hen zo goed mogelijk te bedienen. Wij zijn in staat om snel de beste kwaliteit producten te leveren omdat wij de schakels zo kort mogelijk houden.

Als verkoopmedewerker binnendienst Export doe je directe verkoop/ondersteunende verkoop (van collega’s) uit de bestaande klantenportefeuille, ben je bezig met het realiseren van de commerciële doelstellingen (omzet en marge) binnen toegewezen klantenpakket door het zo optimaal mogelijk op elkaar afstemmen van vraag en aanbod (volume, prijs en kwaliteit.)

We zijn op zoek naar een kandidaat met een aantoonbare commerciële ervaring in de AGF-sector die zich graag verder wil ontwikkelen, wilt investeren in zichzelf, niet bang is om ‘de handen uit de mouwen te steken’ en graag wilt werken in een team waarin je volop de ruimte krijgt. Met jouw ondernemende instelling en sterke communicatieve vaardigheden kun je onze kernwaarden en de klantwensen vertalen naar lange termijn verkoopplannen.

De eerste periode investeer je veel in jezelf om de manier van werken, de markt en de producten eigen te maken. Op basis van de vergaarde kennis kun je de vertaalslag maken wat AGF Overtoom zo uniek maakt en wat wij onze klanten kunnen bieden.

De standplaats voor de vacature is Amsterdam.


Wat zijn jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

 • Bespreken, onderhandelen over en verkopen van beschikbare producten binnen vooraf gegeven financiële kaders
 • Dagelijks analyseren van beschikbaar volume in beschikbare kwaliteit(en) en, met inachtneming van de met klanten gemaakte afspraken, zo nodig herplannen en evenredig verdelen ervan zodat maximale klanttevredenheid wordt gerealiseerd
 • Deelnemen aan dagelijks overleg met het managementteam voor het vaststellen van dagprijzen voor producten
 • Informeren en adviseren van klanten over productbeschikbaarheid en mogelijke alternatieven
 • Verwerken van orders in het geautomatiseerde systeem
 • Tussentijds terugkoppelen van informatie van klanten en de markt aan leidinggevende
 • Ondersteuning geven waar nodig aan jou collega’s die new business hebben gerealiseerd
 • In voorkomende gevallen bezoeken van klanten voor het presenteren van de onderneming, het productenpakket en bespreken van beschikbare volumes, prijsstelling, verpakking, servicegraden, eventuele klachten e.d.


Spreekt jou dit aan?

 • Werken bij een internationaal opererende leverancier van verse groenten en fruit    
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en variatie in je werkzaamheden
 • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling


Beschik jij over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring in de actieve verkoop van AG
 • Goede beheersing Nederlands en Engels, Duits en Spaans is een pré 
 • De vaardigheid om pro-actief relaties te bouwen
 • Assertiviteit, stress bestendigheid en ondernemerschap
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit, dus flexibel
 • Zelfstandigheid in werken en eigenaarschap over eigen producten


Reactie

Stuur je cv naar info@agfovertoom.nl tav mevr. A. Aygunoglu met de vacaturenaam in de titel óf bezoek onze website: www.agfovertoom.nl

Sluit de vacature niet aan op jouw kennis en ervaring maar zou AGF Overtoom voor jou een passende werkgever zijn? Maak dan een vacature alert aan, zodat jij op de hoogte wordt gehouden als er nieuwe vacatures geplaatst worden.

 

Centrale Groothandelsmarkt 131
1051 LJ Amsterdam                
+31 (0)20 486 5348            
+31 (0)6 2824 5795            
www.agfovertoom.nl
info@agfovertoom.nl


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven