Accountmanager - Medewerker Customer Service

Bedrijf: VGK Cool Logistics
Regio: Ridderkerk

Heb jij kennis van het verpakken en ompakken van AGF-artikelen? Ben je ervaren in het ontvangen, behandelen, aflever klaarmaken en dan verzenden van fruit? Weet je dat allemaal te coördineren en ook proactief met de klant, de eigenaar van het fruit, te communiceren en zo het vertrouwen dat hij in je stelt waar te maken? We maken graag kennis met je en als het klikt kun je aan de slag in het team van Etienne. We hebben één of twee fantastische accounts voor je, die je kunt bedienen. Bij VGK Cool Logistics in Ridderkerk hebben we plaats voor twee betrokken


Accountmanager – Medewerker Customer Service


De functie:

Jouw klant is een in- en verkopende partij. De klant bevindt zich zo’n 600 kilometer bij jou vandaan in Duitsland. Het fruit dat door die partij wordt verhandeld komt bij VGK binnen en daar ben jíj de ogen op afstand. Jouw verantwoordelijkheid is de kwaliteitscontrole, maar ook het bewaren van product en wat er met het fruit gebeurt. En je regelt nog meer. Denk aan de verpakkingsactiviteiten om het product klaar te maken voor afleveren, zodat het kant en klaar het supermarktschap in kan. Jouw baan draait om allerlei operationele werkzaamheden: compleet ontzorgen van de klant, informatie verstrekken en planningen maken.  Je staat daarbij in nauw contact staat met je collega’s in de loods, die bezig zijn op de ompakafdeling en werken met de vervoerders.


Heb jij OZ factor?

De bedoeling is dat jij je onderdompelt in de wensen in jouw klant. Natuurlijk zijn er specificaties waarop je acteert, maar eigenlijk is het zaak dat je dat weet wat voor jouw klant belangrijk is én daarnaar handelt. Zo optimaal mogelijk Ont Zorgen van jouw klant. Begrijp en doorvoel je wat wij daarmee bedoelen? Bel, mail of app, we hebben er zin in met een kop koffie of een glas versgeperst sinaasappelsap kennis te maken.


Wat verwachten we dat je meebrengt:

  • Goede communicatieve vaardigheden, een sterk regelend en organiserend vermogen en scherpheid;
  • Enige ervaring in de AGF logistieke dienstverlening en redelijke beheersing van de Duitse of Engelse taal;
  • De betrokkenheid, de drive en de zin om elke dag de zaken goed te regelen en af te stemmen met je klant;


We rekenen erop dat je zelfstandigheid meebrengt. Dat je er voldoening uithaalt betekenisvol invulling te geven aan alles wat nodig is voor jouw klant. Daarbij hopen we jou binnenkort als collegiale teamspeler te verwelkomen!


Deel uitmaken van Team Etienne:

Mensen maken VGK. Deze mensen leveren alle logistieke diensten en bijkomende service aan onze klanten.
Samen maken wij kwaliteit en leveren wij flexibiliteit. Alle VGK-medewerkers (met jou erbij 20) zijn betrokken, denken mee over hoe processen slimmer kunnen en we communiceren vaak en goed met elkaar. Ieders inbreng wordt gewaardeerd. En iedereen maakt meewerkend deel uit van het team, net als Etienne zelf. En jij straks ook natuurlijk. ‘We groeien al drie jaar hard, onze klanten verlangen veel van ons.  Maar naast dat we gefocust werken is het gezellig en hebben we ook lol met elkaar. We nemen tijd voor ontspanning en is er de ruimte om werkzaamheden op jouw manier in te richten’.


Het aanbod:

  • Een pittige functie waarbij je één of twee prachtige accounts bedient;
  • Ruimte om mee te denken en jouw input te leveren hoe dingen slimmer en efficiënter kunnen;
  • De vrijheid om af en toe jouw klant te bezoeken: als je elkaars gezicht kent, werkt het een stuk makkelijker;
  • Een team dat jou graag ziet komen en met veel plezier klaar staat om je wegwijs te maken, je te helpen enzovoorts;
  • Een mooi ruim kantoor, platte organisatie, familiegevoel, volop mogelijkheden je te ontwikkelen met natuurlijk een passend salaris.


Interesse? Meer weten? Bel mail of app naar: jobkuyvenhoven@movetocatch.nl of 06-52601456.

 

Link naar de vacature: https://bit.ly/3sh7qQV

Link naar de organisatie: https://bit.ly/3kdMW8N

 


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven