Kwaliteitscontroleur

Wij zijn Harvest House, dé vruchtgroentespecialist van Europa.

Samen met onze ketenpartners bieden wij een breed assortiment tomaten, komkommers en paprika’s. We houden van doen, goed doen, gewoon doen, zelf doen maar vooral ook samen doen. Want samen bereiken we meer. We kennen de keten. En we kennen onze markt. We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en processen. Samen bouwen we aan een keten die de mooiste producten levert met een goed rendement. Samen kunnen we onafhankelijk zijn. En zorgen we ervoor dat we innovatief en succesvol zijn.

Ter versterking van het team Quality & Food Safety zijn wij op zoek naar een

Kwaliteitscontroleur 

fulltime m/v


Welke verantwoordelijkheden krijg jij?

Als kwaliteitscontroleur word je opgenomen in ons hoog gekwalificeerde kwaliteitsteam. Dit team is verantwoordelijk voor het waarborgen van de juiste kwaliteit van onze producten en het volledig voldoen aan de specificaties van onze klanten.

Dit houdt o.a. in dat je controles uitvoert op het product en dat klachten juist worden afgehandeld.    Wij zijn zeer trots op ons hoge serviceniveau en zoeken een collega met liefde voor het product, met de juiste mentaliteit en iemand met de motivatie om met ons naar een nog hoger niveau te groeien.


Wie ben jij?

  • Een enthousiaste en leergierige collega;
  • Je hebt minimaal een VMBO/MBO diploma;
  • Je hebt ervaring in de AGF-branche;
  • Je hebt een of meerdere Keurmodules behaald;
  • Werkervaring in soortgelijke functie is een absolute pre;
  • Belangrijke competenties voor deze functie zijn: stressbestendigheid, flexibiliteit, representativiteit, sociaal, gedreven en oog voor detail.


Wat jij van ons kunt verwachten 

Een leuke en uitdagende baan binnen een jong en dynamisch bedrijf, met perspectief en doorgroeimogelijkheden. In deze baan heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid waarin je zelf het verschil kunt maken. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden, studiemogelijkheden en een goede pensioenregeling.


Kun jij niet wachten om bij ons aan de slag te gaan?

Stuur dan jouw CV met een korte toelichting naar sollicitaties@harvesthouse.nl

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Evelien Wind, Human Resources Adviseur op tel. nr. 0174-519227.

 


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven