Transportplanner zeecontainers

Een mooi transportbedrijf in de Rotterdamse havens, gespecialiseerd in het vervoer van zeecontainers door de Benelux. Deze opdrachtgever heeft oog voor alle medewerkers. De lijnen binnen deze organisatie zijn kort, de sfeer is informeel en men werkt professioneel. Dit transportbedrijf zoekt per direct een ervaren transportplanner zeecontainers die goed tot zijn recht komt in een drukke omgeving.

Transportplanner zeecontainers

De functie:

Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een ervaren Transportplanner zeecontainers. In deze functie organiseer je de planning van zo’n 60 trekkende eenheden en een netwerk aan vaste charters. Je hebt al een aantal jaren in eenzelfde functie gewerkt. Jij kent het Officepakket, BPA en spreekt goed Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits. Je weet de weg in moderne plansystemen.


Wij bieden:

  • Een passend salaris en voorwaarden conform TLN CAO
  • Een functie met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Veel ruimte voor eigen inbreng in een groeiende organisatie
  • Een uitdagende functie in een stabiel en hecht team


Ben jij de ervaren transportplanner die goed presteert in een drukke en dynamische omgeving? Neem je graag initiatief en ben je communicatief sterk? Dan horen wij graag zo snel mogelijk van je. Ook als je wat meer informatie wil kan je ons contacten natuurlijk. Bel ons op 0180-745747 of mail je cv naar info@iqselect.nl.


Solliciteer direct

 

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

IQ Select – het betere werk


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven