Manager Biologische Groenteteelt

Onze opdrachtgever is een grote speler in productie van biologische kasgroenten. Op verschillende locaties worden diverse soorten vruchtgroenten biologisch geteeld. Sommige locaties zijn voorzien van belichting. De producten worden verpakt voor grote retail klanten. Voor het versterken en aansturen van het teeltteam wordt er gezocht naar een

Manager Biologische Groenteteelt   

Groene vingers  –  people skills  –  lid MT


De functie

Je bent eindverantwoordelijk voor alle facetten van de teelt. We hebben het dan over de teelt (klimaat) instellingen, water en bemesting, plantregistratie, gewashandelingen en biologische gewasbescherming. Je geeft sturing aan het teeltteam en samen zorg je dat alle gewassen goed gestuurd en verzorgd worden. Je beschikt over moderne klimaatcomputers en het werken met data gestuurde teelt oplossingen heeft inmiddels zijn intrede gedaan op het bedrijf. Je gaat dus op een biologische wijze telen met de hulp van moderne teelt technieken.     

Jij bent in staat een teelt team te managen waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je staat in nauw contact met de arbeidsmanager, de bioloog, de bodemdeskundige en QA manager.


Functie-eisen

  • Je hebt ervaring met groente teelt techniek, tomatenteelt kennis is een pré 
  • Ervaring met telen in de grond is een pré
  • Ervaring met leiding geven, mens gericht leiderschap
  • Gewend te werken met de computer, data, grafieken 
  • Helicopterview, oplossingsgericht en flexibel
  • Communicatief vaardig en een teamspeler


Aanbod

Een sleutelrol bij een vooruitstrevend bedrijf
Meedenken op MT niveau over de toekomst van het bedrijf
Veel eigen inbreng en invulling van de functie
Woonhuis beschikbaar
Een pittig salaris passend bij de job

Reageren

Spreekt deze vacatureschets je aan? Reageer dan meteen. Heb je vragen, wil je meer weten alvorens te solliciteren? Eén belletje helpt jouw vragen te beantwoorden. Bel met Arja van Meekeren 06-27658486.

Reactie via de mail naar a.vanmeekeren@lutgorecruitment.nl

 

Lutgo Recruitment is specialist op het gebied van personeelsbemiddeling in de nationale- en internationale tuinbouw- en agrarische sector. Al meer dan 20 jaar brengen we mensen en bedrijven bij elkaar. Onze doelstelling hierbij is om dit op een zodanige manier te doen dat mensen hun capaciteiten en ambities goed kunnen inzetten en dat bedrijven daar optimaal gebruik van kunnen maken. www.lutgorecruitment.nl

Lutgo Recuitment: Zwethlaan 52, 2675 LB Honselersdijk

 


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven