Commercieel Product Specialist

Holex Flower, onderdeel van Dutch Flower Group, exporteert dagelijks snijbloemen naar vooral verre bestemmingen. Met in- en verkoopteams waar samenwerking hoog in het vaandel staat zijn we continue bezig met het verzorgen van aanbod en optimale service richting onze klanten over de hele wereld. Met 160 collega’s in Nederland, Amerika en China maken wij de wereld een stukje mooier met bloemen uit Nederland en andere werelddelen. Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een:

Commercieel Product Specialist (m/v)


Functie omschrijving

Kansen zien en benutten op basis van behoefte van de klant, trends in de markt, seizoenen en feestdagen. Ruw aanbod omzetten in aansprekende en doelgerichte verkoopacties voor verschillende klantsegmenten en deze samen met de commerciële afdelingen via webshop, email en sociale media in de markt zetten.


Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over commerciële praktijkervaring en een gezonde scoringsdrift. Je bent organisatorisch en communicatief sterk. Daarnaast ben je sterk in planning, cijfermatig inzicht en het zien en benutten van kansen. Je bent goed op de hoogte van de mogelijkheden op het gebied van e-commerce en marketing en houdt van een informele sfeer waar samen hard gewerkt wordt voor een optimaal resultaat. Affiniteit met de sierteeltsector en product is een vereiste! Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels zodat je een goede gespreks- en sparringpartner bent voor collega’s en klanten.


Holex Flower biedt:

Een uitdagende job in een aangename, moderne werkomgeving met een leuke collega’s. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en marktconform. 


Geïnteresseerd?

Kop jij deze kans alvast in en wil jij werken bij ons vooruitstrevende bedrijf, Nederlands marktleider op het gebied van bloemenexport d.m.v. lucht- en zeevracht? Neem dan contact met ons op! Meer informatie over deze vacature krijg je door contact op te nemen met Rob Ammerlaan (E-business Manager), bereikbaar via rob.ammerlaan@holex.com of op 06-23987517. Je CV met motivatie kun je sturen naar hr@holex.com.

 


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven