Crop Advisor Glastuinbouw

Syngenta is een van ‘s werelds meest toonaangevende bedrijven waarin meer dan 28.000 medewerkers in meer dan 90 landen werkzaam zijn met als doel: Het plant potentieel optimaal tot groei te brengen. Door middel van optimaal gebruik van wetenschap, wereldwijd bereik en de inzet voor onze afnemers helpen wij opbrengst van de gewassen te verhogen, milieu te beschermen en gezondheid en kwaliteit van het leven te verhogen. Meer informatie? Kijk op: www.syngenta.com

Syngenta Professional Solutions is op zoek naar een gemotiveerde fulltime:

Crop Advisor Glastuinbouw

Type:                           Permanent
Business Unit:             Professional Solutions     
Locatie:                       Bergen op Zoom / vanuit huis


In actie

Samen met de marketing en sales afdeling ben je verantwoordelijk voor de productondersteuning naar de distributeurs, telers, afnemers en beïnvloeders. Onderzoek naar de toepassingsmogelijkheden van onze producten, advisering en voorlichting zijn belangrijke taken.


De uitdaging

Als Crop Advisor adviseer je de klant om ons productenpakket zo optimaal mogelijk te ondersteunen in de glastuinbouw / sierteelt. Hierin werk je als partner met de klant en bied je de juiste totaaloplossing voor het vraagstuk. Je fungeert als het kenniscentrum voor de teelt en de toepassingsmogelijkheden van onze producten. Het onderhouden van contacten met distributeurs, voorlichtingsinstanties, telerorganisaties en telers over ons productenpakket behoort tot één van jouw kerntaken. Daarnaast bereid je demonstratieproeven voor en presenteer je deze in de praktijk. Je stelt technische brochures en leaflets op, werkt nauw samen met de Businessmanager, de Accountmanagers en collega Crop Advisors en draagt bij aan de gezamenlijke sales targets en het vergaren van markinformatie. Tenslotte verzorg je technische presentaties voor al onze relaties.


Jouw profiel

Jij hebt een HBO werk- en denkniveau in de richting van glastuinbouw / sierteelt en beschikt over een commerciële instelling. Je hebt adequate kennis van- en ervaring met gewasbescherming. Je bent zelfstandig, gedreven, oplossings- en resultaatgericht. Een goede verbale en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid naast goede presentatie skills zijn een must. Met het oog op de nabije toekomst zou het een groot voordeel zijn als je reeds ervaringen hebt opgedaan met het z.g. duurzaam telen en daarnaast is kennis van de boomkwekerij ook een pre.


Pak je kans!

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, solliciteer dan via intranet of online via www.syngenta.com. Bij vragen kan je contact opnemen met onze recruiters Silvana van den Elzen via silvana.van_den_elzen@syngenta.com of + 31 6 82426074 of Arjen Mol via arjen.mol@syngenta.com of + 31 6 22574332.


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven