Administratief logistiek medewerker AGF

Freshgard is een ambitieus en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het opslaan, beheren en distribueren van AGF. Ons bedrijf ligt in het hartje van de groenten- en fruitsector, waar we met o.a. 5.500 m2 geconditioneerde warehousefaciliteiten onze klanten het beste willen bieden in opslag, crossdock, collipick, douane-afhandeling en transport van hun verse producten.

Voor de uitbreiding van ons administratieve team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

Administratief logistiek medewerker AGF 

(fulltime)

 

Wat ga je doen?

Elke dag werken we met veel plezier aan de beste zorg voor de heerlijke groenten en fruit van onze klanten. Waar je collega’s in het warehouse alles logistiek verzorgen, ben jij met je collega’s op kantoor de aangewezen persoon om alles administratief tot in de puntjes te regelen.

Samen met je collega’s van het administratieve team ben je dus verantwoordelijk voor de hele administratieve verwerking en afhandeling van de orders, het voorraadbeheer, de facturatie en het transport. Dat doe je o.a. in ons op maat gemaakte WMS-systeem. Natuurlijk sta je daarbij altijd klaar voor onze klanten als ze bijvoorbeeld een vraag hebben of er iets geregeld moet worden.


Je werk bestaat dus o.a. uit:

 • Verwerken van inkomende orders
 • Afstemmen van inkomende en uitgaande goederen met het warehouse
 • Invoeren van de container-loslijsten
 • Voorraadbeheer
 • Afhandeling van de transportdocumenten van chauffeurs die komen laden en lossen
 • Zorgdragen voor tijdige en accurate facturatie
 • Contact met de klanten over orders, wensen, vragen en evt. klachten

Een leuk en divers takenpakket dus, waarbij je het hele proces van A tot Z kunt volgen. En heb je een idee over hoe daarin iets makkelijker of beter kan, dan hopen we ook dat we de eerste zijn die het horen!


Jouw profiel

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau met een afgeronde mbo-opleiding, liefst in de richting van logistiek
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, waarbij ervaring in de AGF/warehousing natuurlijk een grote pre is
 • Je bent klantgericht en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je hebt een goed oplossend vermogen, bent nauwkeurig, denkt graag mee en vindt het leuk om veel verschillende taken te hebben in een soms hectische omgeving
 • Je kunt goed uit de voeten met Word en Excel en hebt ervaring met een WMS- of soortgelijk systeem (of maakt je dat gemakkelijk eigen)
 • Je mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels is prima
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je woont in de omgeving van/op redelijke reisafstand van Barendrecht


Arbeidsvoorwaarden

In deze brede administratief logistieke functie vorm je samen met je drie collega’s de afdeling Administratie & Boekhouding. Je komt te werken bij een informele organisatie waar we prettig en direct met elkaar omgaan, en de lijnen kort zijn. We geven iedere medewerker graag alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen en mee te denken over hoe we dingen beter, handiger of makkelijker kunnen doen.

Je werkt op ons kantoor in Barendrecht en je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is marktconform en op basis van je kennis en ervaring. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd, wat we echter bij goed functioneren graag verlengen naar een vaste aanstelling.  


Freshgard - a fresh look at warehousing

Freshgard is specialist in de opslag, beheer en verwerking van verse AGF-producten en is gevestigd in Barendrecht, in het centrum van de groente- en fruitsector. Ons warehouse biedt ruimte aan 5.500 m2 geconditioneerde opslagruimte met o.a. acht verschillende temperatuurzones en twaalf docks met volledig geconditioneerde expeditieruimte.

Naast warehousing en crossdocking ontzorgen we onze klanten ook met just in time-transport, bieden wij alle voordelen die onze Douane entrepot C-vergunning met zich meebrengt, en kunnen wij als officiële inspectielocatie van de KCB (Kwaliteits Controle Bureau) alle keuringen deskundig en onpartijdig uitvoeren.

Door onze jarenlange expertise, onze visie op de beste kwaliteit in AGF en ons professionele team van enthousiaste medewerkers die dit elke dag waarmaken, kennen onze klanten ons als flexibele, betrouwbare dienstverlener die service uitermate hoog in het vaandel heeft.


Geïnteresseerd?

Spreekt de functie je aan en herken je jezelf in het profiel? Dan hopen we van je te horen! Je kunt je CV met motivatiebrief mailen naar Wim van de Polder (operations manager) via wim@freshgard.nl.

Als je nog vragen hebt over deze vacature, dan kun je altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen: 0180-745485 en vragen naar Wim van de Polder.

 


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven