Assistent bedrijfsleider

Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Anthura zoekt voor de productieafdeling op de locatie aan de anthuriumweg een Assistent Bedrijfsleider. In deze fulltime functie geef je mede invulling aan de dagelijkse leiding op de locatie. Je bent verantwoordelijk voor een gedegen arbeidsplanning en organisatie van het werk. Je zorgt voor een doeltreffende administratieve verwerking welke inzicht geeft in het verloop van het productieproces. Je doet voorstellen voor verbeteringen van het productieproces en het product. Je vervangt de bedrijfsleider bij afwezigheid.

Assistent bedrijfsleider

Met jouw talenten

Ben jij de enthousiaste teamspeler die op een verbindende manier samenwerkt? Je houdt overzicht, werkt gestructureerd en bent in staat het werk goed te organiseren. Ook communiceer je makkelijk op alle niveaus en vind je het prettig om in teamverband te functioneren.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde middelbare tuinbouwopleiding;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Affiniteit met techniek en ervaring met IT;
  • Een stressbestendige en flexibele instelling;
  • Verder ben je ondernemend en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
     

Wij bieden

Een zelfstandige functie in een dynamisch en innovatieve werkomgeving, waarbij er volop ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een betrokken en collegiaal team. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Ben jij onze ideale kandidaat?

Zoek je een veelzijdige functie in een professioneel bedrijf en zie je in deze functie dé stap naar een mooie carrière? Stuur dan je sollicitatie en C.V. t.a.v. Wim Knoop (manager P&O), naar wk@anthura.nl of via ''deze link''.

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arie Vreugdenhil (bedrijfsleider), tel: 010-5291919.

 

Een assessment kan onderdeel uit maken van de procedure en acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven