Teeltmanager

Sjaak van Schie B.V., opgericht in 1980, is een familiebedrijf gespecialiseerd in het produceren van   hoogwaardige Hydrangea’s (hortensia’s). De organisatie is inmiddels doorgegroeid tot Europees marktleider met vestigingen in Nederland en Portugal en levert deze potplant in verschillende opkweekstadia: van stek tot eindproduct met een groeiend aandeel van exclusieve soorten. De bedrijfscultuur is als zeer ondernemend te kenschetsen met een groot kwaliteitsgevoel.

De hortensiamarkt in Europa is een volwassen markt. In het afzetkanaal spelen grote retailers een belangrijke rol. Dit vereist van de toeleveranciers dat zij zich steeds verder professionaliseren, productie-efficiency is daarbij heel belangrijk, maar ook een omwenteling in het denken van product- naar klantgericht.

 

Teeltmanager

“Teelttalent met passie voor hortensia’s”

Sjaak van Schie groeit en bloeit. Als teeltmanager ben je continue bezig met de groei en kwaliteit van het gewas en het product dat aan onze klanten wordt geleverd. Jij bepaalt de strategie van de teelt en voert deze samen met je team tot in perfectie uit. Je focust je op hoe we als bedrijf verder kunnen groeien door middel van vernieuwde methodes en concepten maar zorgt bovenal voor een betrouwbaar en stabiel resultaat. Verder ‘manage’ je de teeltafdeling in Nederland en adviseert richting Portugal, en leidt je het onderzoek op het gebied van onze hortensiateelt, van uitgangsmateriaal tot aan het eindproduct.

Wat breng je: 

“Groene vingers met leiderschapskwaliteiten”

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je bent coöperatief ingesteld, toont initiatief en hebt een no-nonsense mentaliteit;
  • Je hebt brede teeltkennis en weet deze toe te passen op onze teelt;
  • Je blinkt uit in leidinggevende capaciteiten;
  • Communicatief, kwaliteits- en resultaatgericht zijn persoonlijke eigenschappen van jou;
  •  Je neemt kennis mee over bemesting en klimaataansturing;
  • En je hebt de drive om elke dag te verbeteren.


Wat ontvang je:

  • Een mooie rol binnen een unieke organisatie;
  • De mogelijkheid je te ontwikkelen en écht bij te dragen aan het succes van de onderneming;
  • Een prima salaris, passend bij de rol en omvang van de organisatie.


Interesse:

Voor vragen kun je contact opnemen met Marina Scherpenzeel van de afdeling Personeelszaken, via telefoonnummer 0174-520465. Mailen kan natuurlijk ook, personeelszaken@sjaakvanschie.nl. Je kunt ook meteen je sollicitatie- en/of motivatiebrief en CV naar bovenstaand e-mailadres mailen.

 


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven