Linsey Witters en Martine van Drie van Odenwald Organic Bakery. Ze staan met het nieuwe Lecker Bierbrood. Het restproduct van een brouwproces, de bierbostel, wordt verwerkt in brood
Het team van Lisimo, bekend van de biologische pesto's (LeQrs).
Jan Fleurkens van Intense Wines.
Monique van der Meer en Laura Snel van Florentin.
Marianne van de Berg en David Gnatzy van Biofutura.
Nick IJzendoorn en Kevin Maessen van D-Drinks.
Ze promoten de drankjes Gusto en Captain Kombucha.
Corne Prins van Flevosap bij hun biologische lijn 's Lands Beste.
Carl de Gans en Elger Wiersma van Schulp vruchtensappen. Promoten voor het eerst hun Bio-sappen voor de horeca.
Er werden heerlijke frietjes uitgedeeld aan de bezoekers bij Verse Boerderij Friet.
Hier de trotse eigenaar Adriaan Veerman van Verse Boerderijfriet.
Muhammad Semega Janneh. Wim van de Ree en Hanja Slabbekoorn van Nedato.
Teun Gundelach van Ecofields.
Erwin Verbeel en Dinand de Pagter van Natureko.
Jan en Jan-Willem van Kempen van Van Kempen Fruitsappen.
Het team van Paardekooper Group.
Hans de Graaf en Bertwin van Vulpen van Lebokaas.
Fred ten Kroode van Valderrama. Heeft als bio-aanbod de Hojiblanca en Ocal 500 ml.
Jaouad Agounad van Pure Maroc.
Nieuw in het assortiment de Les Terroirs de Marrakech premium bio-olijfolie.
Ook nieuw in het assortiment de Les Arbres du Maroc premium bio-olijfolie.
Gregor Christians van Olijfbedrijf. Is helemaal trots op zijn boek dat alleen maar over olijfolie gaat.
Het team van Santas koffie.
Marcel Spelt en Rovert van Wijk van Spelt Bakkers.
Sander Verschure en Marco Ouwerkerk van Green Leisure. Ze staan in de duurzame hotelkamer die op de beurs werd gepresenteerd.
Mary Kennedie en Rob Boeken van Onze Slager Hoeve Biesland.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.