Erwin Weerink liet bezoekers proeven van de Sooo organic sauzen&dressings van Zuivelculinair Exloo BV.
Volop aandacht voor Niek's Witte, de aardappel van de verse winnaar van de Held van de Smaak-verkiezing (afgelopen weekend) in de stand van Vroegop-Windig.
Het nieuwe aardappelras de Bionica is resistent tegen de schimmelziekte Phytophtra en onder de naam Niek's Witte op de markt gebracht. Deze naam verwijst naar de witte kleur van de aardappel.
Gerrit Verhoeven van de Organic Goatmilk Coöperatie in gesprek met Johan Ewijk, eigenaar van geitenkaasmakerij Bettinehoeve. .
De Bettinehoeve uit Etten-Leur heeft nu ook een eigen biologische lijn. Xander van den Bos toont de 450 grams-verpakking met biologische geitenkaas.
Rose Khorenyan toont het ruime aanbod aan pure sappen van Dutch Cranberry Group. Sinds vorig jaar hebben zij ook diverse biologische sappen in het assortiment.
Groentesappen in de biologische variant: tomatensap, rodebietensap en wortelsap.
Ilse Reitsma en Wim Roeleveld waren ook op deze beurs weer present om bezoekers te laten proeven van de honing van De Traay.
Dit jaar nieuw geïntroduceerd: twee varianten biologische honingwijn Mede. Links de variant Heide, rechts Bloemen.
Hans de Boer met de biologische sauzen, dressings en mayonaises van BioBandits.
Matthijs Smits van DeliPetit/Smits Specialiteiten. De importeur runt delicatessenwinkel Smits Specialiteiten en produceert voor het eigen merk DeliPetit.
Bij Smits Specialiteiten is onder meer deze Italiaanse biologische Limoncello verkrijgbaar en Amaro.
De Zeekraal uit Terschelling stond met biologische schapenkaas en biologisch ijs van schapenmelk op de Vakbeurs Foodspecialiteiten.
Klaas Kalis en Sander van Eeden met wat disposables van Van Barneveld Verpakkingen.
De stand van Enrico - mediterrane specialiteiten: Richard Peper en Franka Kunst tonen diverse biologische producten.
Ze hebben onder meer biologische pesto, olijfolie en olijven in het assortiment opgenomen.
Jeroen toont de nieuwste smaakvariant van Schulp Vruchtensappen: Appel & Kersensap.
Judith de Groot en Margreet Verburg met de biologische kazen van De Groot-Verburg uit Bodegraven. Judith en Margreet zijn de vrouwen van de eigenaren van De Groot-Verburg.
De biologische Twisterkaas.
Arjan de Jong en Charlotte van DeJong Cheese, producent van verse en zachte biologische geitenkaas.
Ruben Kapteijn (rechts) van 2Food in gesprek met een geïnteresseerde bezoeker.
Bionade, één van de bij 2Food verkrijgbare merken.
Ook de organic zuiveldranken van Good heavens zijn bij 2Food te verkrijgen.
Het assortiment wordt steeds uitgebreider.
"Joost Meerkerk met de Bioweide-kazen van Vandersterre Groep. "Deze kaas voldoet aan de wensen in de markt." Op de Nantwich International Cheese Show 2012 heeft de variant Fenegriek-Koriander de zilveren award in de wacht gesleept."
De Italiaanse Francesco bij de stand van Mercato Italiano uit Heerhugowaard. Zij hebben onder meer biologische risotto en kruiden in het assortiment.
Wouter Renkema van De Kaasspecialist. Bio Natuur is een aparte tak van sport binnen De Kaasspecialist.
Biostar-tuinkersen.
Henk Vrijenhoek en Anthony Mol van Mol Fresh Food.
Koen Koolen van Koolen Champignons. De paddenstoelen op de balie zijn biologisch.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.