Lancering Lekker Weten bij EkoPlaza Den Haag

De ingang van de EkoPlaza aan de Grote Marktstraat in Den Haag zit nu op de hoek.
De ingang van de EkoPlaza aan de Grote Marktstraat in Den Haag zit nu op de hoek.
Directeuren Erik Does en Erik-Jan van den Brink heten Vivian Reijs welkom.
Directeuren Erik Does en Erik-Jan van den Brink heten Vivian Reijs welkom.
Erik Does nam het woord voorafgaand aan de officiële overhandiging van het nieuwe magazine Lekker Weten.
Erik Does nam het woord voorafgaand aan de officiële overhandiging van het nieuwe magazine Lekker Weten.
Volop belangstelling voor de lancering. Links onder meer Bavo van den Idsert, directeur Bionext.
Volop belangstelling voor de lancering. Links onder meer Bavo van den Idsert, directeur Bionext.
Vanaf rechts: Kees van Zelderen, Vivian Reijs en Sigrid Koeleman (hoofdredactrice magazine).
Vanaf rechts: Kees van Zelderen, Vivian Reijs en Sigrid Koeleman (hoofdredactrice magazine).
Vivian nam zelf ook nog even het woord en gaf aan vereerd te zijn dat ze het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen.
Vivian nam zelf ook nog even het woord en gaf aan vereerd te zijn dat ze het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen.
De eerste Lekker Weten.
De eerste Lekker Weten.
Erik Does en Vivian Reijs.
Erik Does en Vivian Reijs.
Eerste exemplaar feestelijk verpakt.
Eerste exemplaar feestelijk verpakt.
Ad van der Westen (Biologische Bakkerij Van der Westen) in gesprek met Johan Middelaar.
Ad van der Westen (Biologische Bakkerij Van der Westen) in gesprek met Johan Middelaar.
Gerard en Jannie Does, de trotse ouders van algemeen directeur Erik Does.
Gerard en Jannie Does, de trotse ouders van algemeen directeur Erik Does.
Joan Maassen van Udea.
Joan Maassen van Udea.
Foodiebags voor de genodigden.
Foodiebags voor de genodigden.
Een kruiwagen vol potjes met pompoensoep.
Een kruiwagen vol potjes met pompoensoep.
Met lepel en al.
Met lepel en al.
Drukbezochte receptie na de onthulling van het magazine.
Drukbezochte receptie na de onthulling van het magazine.
Er kon onder meer bier van De Leckere genuttigd worden.
Er kon onder meer bier van De Leckere genuttigd worden.
In het midden Rina van der Stok (runt EkoPlaza's in Delft, Rotterdam en Leiden) in gesprek met Marieke Sprietsma (Mama diner).
In het midden Rina van der Stok (runt EkoPlaza's in Delft, Rotterdam en Leiden) in gesprek met Marieke Sprietsma (Mama diner).
Henk van Oers en Jaap de Wit van vleesproducent Deli Harmony uit Hedel.
Henk van Oers en Jaap de Wit van vleesproducent Deli Harmony uit Hedel.
Henk van Oers schudt de hand van Lenneke Schot, redacteur van Biojournaal.
Henk van Oers schudt de hand van Lenneke Schot, redacteur van Biojournaal.
Uli Schnier in gesprek met Kees van Zelderen.
Uli Schnier in gesprek met Kees van Zelderen.
Een kijkje in de nieuwe winkel aan de Grote Marktstraat.
Een kijkje in de nieuwe winkel aan de Grote Marktstraat.
Vooraan de AGF-afdeling.
Vooraan de AGF-afdeling.
Groenten liggen er mooi bij.
Groenten liggen er mooi bij.
Erik-Jan van den Brink geeft Kees van Zelderen een rondleiding door de winkel.
Erik-Jan van den Brink geeft Kees van Zelderen een rondleiding door de winkel.
Kleurrijke bedoeling op de AGF-afdeling.
Kleurrijke bedoeling op de AGF-afdeling.
Het versplatform midden in de winkel trekt veel aandacht.
Het versplatform midden in de winkel trekt veel aandacht.
Volop biologische broden.
Volop biologische broden.
Allerlei lekkernijen.
Allerlei lekkernijen.
In de oven kan het brood vers gebakken worden.
In de oven kan het brood vers gebakken worden.
Henk Gerbers praat met Uli Schnier.
Henk Gerbers praat met Uli Schnier.
De zuivelkoeling.
De zuivelkoeling.
's Morgens nog gerealiseerd: de kip achter de eieren.
's Morgens nog gerealiseerd: de kip achter de eieren.
Diana van den Boomen, communicatiemedewerkster van Udea neemt ook een kijkje in de nieuwe winkel.
Diana van den Boomen, communicatiemedewerkster van Udea neemt ook een kijkje in de nieuwe winkel.
Volop conserven en bonen.
Volop conserven en bonen.
Soepen, pasta's en pastasauzen.
Soepen, pasta's en pastasauzen.
Allerlei soorten dressings.
Allerlei soorten dressings.
Koeling met een ruim aanbod aan vleeswaren.
Koeling met een ruim aanbod aan vleeswaren.
Bij EkoPlaza kan de consument ook terecht voor gerechten uit de wereldkeuken.
Bij EkoPlaza kan de consument ook terecht voor gerechten uit de wereldkeuken.
Medewerker van De Leckere maakt een foto van hoe het bier van De Leckere er bij staat in het schap.
Medewerker van De Leckere maakt een foto van hoe het bier van De Leckere er bij staat in het schap.
Broodbeleg in allerlei soorten en maten.
Broodbeleg in allerlei soorten en maten.
Honing: keuze te over.
Honing: keuze te over.
Schap vol met rijstwafels.
Schap vol met rijstwafels.
Ontbijtkoek en crackers.
Ontbijtkoek en crackers.
Koeling met kazen.
Koeling met kazen.
Stroop van Crombach 'uitgelicht'.
Stroop van Crombach 'uitgelicht'.
Ruim aanbod aan sappen.
Ruim aanbod aan sappen.
Ook in deze winkel is duidelijk dat het aanbod biologische bieren groeiende is.
Ook in deze winkel is duidelijk dat het aanbod biologische bieren groeiende is.
Richard van der Linden van Coenecoop Wine Traders bekijkt het wijnaanbod. Hij is grotendeels verantwoordelijk voor de invulling hiervan.
Richard van der Linden van Coenecoop Wine Traders bekijkt het wijnaanbod. Hij is grotendeels verantwoordelijk voor de invulling hiervan.
René van der Veen van Zuivelrijck neemt een kijkje in de winkel.
René van der Veen van Zuivelrijck neemt een kijkje in de winkel.
Volop Yarrah-producten bij EkoPlaza Den Haag-Grote Marktstraat.
Volop Yarrah-producten bij EkoPlaza Den Haag-Grote Marktstraat.
De cosmetica- en huidverzorgingshoek.
De cosmetica- en huidverzorgingshoek.
Voor elk wat wils.
Voor elk wat wils.
Wat een berg muesli. Hoe moet je hier nou uit kiezen?
Wat een berg muesli. Hoe moet je hier nou uit kiezen?
Het thee-schap.
Het thee-schap.
Drukte bij de kassa's.
Drukte bij de kassa's.
Een foto van de oude gevel, twee panden verderop.
Een foto van de oude gevel, twee panden verderop.
Verwijzing naar de verhuizing.
Verwijzing naar de verhuizing.

© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven