Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de finalisten van de Ekoland Innovatieprijs 2019

Voor de 12e editie van de Ekoland Innovatieprijs biologische landbouw heeft de jury uit de door de lezers van Ekoland aangemelde dertien kandidaten uiteindelijk drie bedrijven geselecteerd.

Het Derde Erf, Doornik Natuurakkers en Overesch Ecologische Landbouw krijgen woensdagavond 23 januari 2018 om 20.00 uur tijdens de Biobeurs in Zwolle te horen wie van hen de eerste, tweede en derde prijs heeft gewonnen.

De jury van de Ekoland Innovatieprijs 2019 bestaat uit Gea Bakker, Maria van Boxtel, Geertje Schlaman, Bart Fokkens, Lex Kruit en Kees van Veluw. De bedrijven werden beoordeeld op de criteria innovatie, originaliteit, effectiviteit, algemene toepasbaarheid, maatschappelijke acceptatie en duurzaamheid.

De financiƫle bijdrage van de Rabobank geeft de Ekoland Innovatieprijs biologische landbouw nog eens extra zeggingskracht. De jury hoopt dan ook dat mede daardoor ook andere boeren de innovaties van deze drie prijswinnaars zullen overnemen. De koperen schep van Kopersporen is in de biologische landbouw inmiddels een begrip geworden.

U bent van harte welkom bij de prijsuitreiking in de Hanzezaal op woensdag 23 januari a.s. om 20.00 uur.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking presenteren de genomineerde bedrijven zich in workshop nr 12 van 17.45 - 18.45 uur in workshopruimte A.

Voor meer informatie over de bedrijven:

www.ekoland.nl/innovatieprijs 

Publicatiedatum: