Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fris Gedroogd Fruit introduceert op de Biobeurs:

Nieuwe ontbijtmixen met enkel gedroogd fruit

Tholen – Fris Gedroogd Fruit lanceert volgende week nieuwe producten: mixen met verschillende soorten gedroogd fruit. “Vaak bevatten ontbijtmixen met gedroogd fruit ook veel andere producten. In deze nieuwe mixen zit echt alleen gedroogd fruit”, begint Hans Apontoweil enthousiast te vertellen. Hans is importeur van o.a. de (biologische) producten van het Franse bedrijf Fruitgourmet.

De nieuwe mixen komen er in twee smaken. “De eerste smaak is het bijzonderst, die bevat dadel, ananas, banaan en goji. De andere is wat meer standaard, die bevat rozijn, pruim, abrikoos en vijg. In tegenstelling tot de andere Lilifruit producten zijn deze niet geweld. Het is puur gedroogd fruit dat in kleine stukjes is gesneden en omhuld is met rijstemeel, zodat het niet gaat plakken.” Het bedrijf wil de Lilifruit producten ook graag naar België exporteren. “Daarom hebben we nu twee talen op de verpakking gezet: Nederlands en Frans. Op deze manier is het ook geschikt voor de Belgische markt.”

Hans kijkt uit naar de Bio Beurs. ‘’Een mooier moment om de nieuwe producten te introduceren is er natuurlijk niet. Alle kenners van goede biologische producten zijn daar aanwezig. Ik ben benieuwd of ze het een mooie aanvulling vinden op hun assortiment. Udea en Natudis voeren al  vijf soorten geweld gedroogd fruit : dadel, vijg, pruim, abrikoos en gekonfijte gember. Daarvan doen vooral de abrikoos en pruimen het erg goed. Daarom introduceren wij nu dan ook de 70g snackzakjes van Lilifruit’’

"De nieuwe mixen zijn speciaal ontwikkeld voor een voedzame start van de dag en als voedzaam tussendoortje. Gemak en puur. Daar is veel vraag naar. Met deze producten overtuigen we zelfs de niet ontbijters", besluit Hans.   

Voor meer informatie:

Hans Apontoweil
Fris Gedroogd Fruit
Valkenboskade 557
2563 JD Den Haag
0651186600
info@frisgedroogdfruit.nl
www.frisgedroogdfruit.nl