Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smart & Zo introduceert Wunder Workshop en Booming Bob

Smart & Zo, groothandel in natuurproducten, introduceert op 23 en 24 januari aanstaande op de Pureness (onderdeel van de Biobeurs) twee nieuwe merken op de Nederlandse markt: Wunder Workshop en Booming Bob. Beide merken zijn vanuit een ethische en duurzame visie ontwikkeld en biologisch gecertificeerd.

Duurzame en biologische kurkumaproducten
Wunder Workshop is een Engels merk, dat op een ethische en biologische wijze kurkuma haalt uit het hart van Sri Lanka. De recepten en producten zijn geïnspireerd door de Ayurveda. De focus van oprichters Zoe en Tom is om holistisch en verantwoord te consumeren. Met respect voor de natuur, ons lichaam en de Sri Lankaanse boeren die ons deze krachtige biologische planten geven. Het assortiment bestaat uit thee en poeders om heilzame dranken mee te bereiden en een kurkuma CBD olie en honing.



Complete lijn biologische huidverzorgingsproducten
Het innovatieve Zweedse merk Booming Bob brengt een lijn met biologische huidverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën op de markt. Booming Bob staat voor 100% transparantie; alle bestanddelen zijn met de hand geselecteerd op basis van functie, zuiverheid én de impact op het milieu. Alle producten zijn biologisch gecertificeerd en duurzaam. Het assortiment bestaat onder andere uit baardolie, gezichtsolie, lichaamsolie en twee oliën speciaal voor baby’s en striae.



Introductie op de Pureness (Biobeurs)
De groothandel maakt op dit moment een flinke groei door. Waar het bedrijf zijn oorsprong vindt in producten vanuit de industriële hennep, past het nu verbreding toe in haar assortiment met natuurlijke voeding, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Op de Pureness, onderdeel van de Biobeurs, dat op 23 en 24 januari plaatsvindt in de IJsselhallen in Zwolle, lanceert Smart & Zo de twee nieuwe merken. U vindt Smart & Zo op standnummer 612.

Voor meer informatie:

Smart & Zo
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk
085 877 02 08
info@smartenzo.com 
www.smartenzo.com 

Publicatiedatum: