Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hobbit presenteert:

Broodbeleg en fietstassen op de Bio-Beurs

Tholen – Op de Bio-Beurs in Zwolle zal de Hobbit uit Maldegem (België) ook weer aanwezig zijn. Het bedrijf produceert vleesvervangers op basis van tempeh, tofu en seitan. Maar daar zal niet de focus op liggen tijdens de Bio-Beurs. Edith Gomes vertelt: “Op de beurs leggen wij de focus op broodbeleg. Dit is niet gemaakt van de eerste generatie vleesvervangers zoals tofu, tempeh of seitan. Onze smaken wortel-gember en rode bonen-milde chili zijn heel populair. Deze kunnen bijvoorbeeld ook als smaakmaker gebruikt worden.”

Daarnaast laat de Hobbit op de Bio-Beurs ook een onderdeel van hun duurzaamheidsbeleid zien. “De eerste die langskomen, krijgen een fietskoeltas. Wij zijn vorig jaar begonnen met de aanschaf van elektrische fietsen voor het personeel. Op deze manier willen wij mensen aansporen om met de fiets naar het werk te komen. Dit past binnen ons duurzaamheidsbeleid.”

Voor meer informatie:

Hobbit
Nijverheidslaan 7-9
9990 Maldegem (België)
info@hobbit.be  
www.hobbit.be