Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

3 Pauly kiest voor UniPharma

UniPharma, actief als groothandel, retail-organisatie en distributeur van gezondheids- en verzorgingsproducten, heeft er sinds vandaag een distributie merk bij. Met trots kunnen wij u meedelen dat ook 3 Pauly voor UniPharma heeft gekozen als distributeur.

3 Pauly is één van de grondleggers van glutenvrije voeding. Sinds 1934 ontwikkelt 3 Pauly voedingsconcepten met een oplossing voor veel belangrijke voedselallergieën.

Aansluitend op de filosofie “keep it simple, be different and tasty” ontwikkelen de voedingsdeskundigen ieder jaar nieuwe, smakelijke producten in lijn met de actuele foodtrends, dit houdt de productlijn van 3 Pauly innovatief.

Innovatief is 3 Pauly door gebruik te maken van andere dan de gewone voedingsstoffen mais en rijst. 3 Pauly gebruikt namelijk Teff*, quinoa en haver.

Het icoontjessysteem op de verpakkingen van 3 Pauly laat zien of een product glutenvrij, lactosevrij, fructose-arm (past in het FODMAP dieet) of rijk aan vezels is.

Het volledige 3 Pauly assortiment is vanaf nu bij UniPharma te bestellen.

Voor meer informatie:
Unipharma
T: 0118-43 44 63
WhatsApp: 06 – 58 89 49 42
verkoop@unipharma.nl .

Publicatiedatum: