Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VeggieBel introduceert nieuwe variant:

Veggie-Naise voortaan ook biologisch

Tholen – VeggieBel, fabrikant van veganistische producten, introduceert volgende week een biologische variant van de Veggie-Naise. “De eerste lading van het vernieuwde product introduceren we volgende week op de Belgische markt”, vertelt Pascal Depuydt, eigenaar van VeggieBel.

“Veggie-Naise is vegan, suikervrij, soyavrij, glutenvrij, palmolie vrij en zeker even lekker als de ei bevattende mayonaise. En nu is het product dus ook biologisch. Voor het product maken we ook onze eigen biologische mosterd. Zo hebben we de hele productie in eigen hand”, aldus Pascal. “Het product kan 8 maanden bewaard worden op kamertemperatuur.”

“Veggie-Naise heeft de mayonaise heruitgevonden en daarmee zijn we klaar voor de toekomst”, besluit Pascal.

Voor meer informatie:

Pascal Depuydt
VeggieBel
pascal.depuydt@live.be  
www.veggiebel.com