Rineke Dijkinga introduceert samen met Bakkerij Verbeek:

Puur Rineke Krekkers

"Ik zag de granen voor deze Krekkers gezaaid worden, opkomen, groeien, de droogte trotseren en geoogst worden als rijpe en voedzame korrels. En dat op een steenworp afstand van mijn huis in het Groningse Sellingen. Daarna zag ik hoe de bakkers van Bakkerij Verbeek het gemalen meel de eerste keer verwerkten tot mijn favoriete cracker. Puur van Nederlandse bodem. Daarom hebben we ze ook een puur Nederlandse naam gegeven: Krekkers", zo vertelt Rineke Dijkinga. "Ik ben wederom superblij en trots dat Bakkerij Verbeek de uitdaging met mij heeft opgepakt om mijn favoriete cracker op de markt te brengen. Met deze Krekkers maken we gezond gemak in een handomdraai voor iedereen bereikbaar." 

Over de Krekkers

De Krekkers van PUUR Rineke zijn gemaakt van naakte haver, boekweit, quinoa, water, zeezout, olijfolie en een beetje baking soda en psyllium. Ze zijn zeer voedzaam, rijk aan vezels en een bron van eiwitten. De Krekkers zijn lang houdbaar (4 maanden) en gebakken op een temperatuur van slechts 135 graden. 

Door de combinatie van granen en toevoeging van zaden en pitten hebben de Krekkers een unieke smaak en bite, in maar liefst vier variaties: 

  • Krekkers naturel | 8 stuks | €3,49
  • Krekkers kasha | 7 stuks | €3,49
  • Krekkers zonnebloem | 7 stuks | €3,49
  • Krekkers pompoen | 7 stuks | €3,49

Pure ingrediënten

  • Vegan: geen melkpoeders of andere dierlijke producten in verwerkt
  • Zonder gist en zonder toevoeging van gluten
    Let op, de Krekkers kunnen wel sporen van gluten bevatten
  • Alleen volkoren granen, geen bloem toegevoegd
  • Nog geen 2 gram suiker per 100 gram Krekker, afkomstig van het graan zelf
  • Met olijfolie in plaats van een omega 6-rijke olie

 

Voor meer informatie:

Rineke Dijkinga Foods
Borgerschapenweg 8
9551 XD Sellingen
085-0653490
info@puurrineke.nl  
www.rinekedijkinga.nl   


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019