Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chef Matthew Kenney lanceert vegan diepvriespizza-lijn

De Amerikaanse vegan chef Matthew Kenney breidt zijn Double Zero pizzamerk uit met de lancering van z'n lijn vegan diepvriespizza's Double Zero Now. De biologische en onbewerkte pizza's zullen op de diepvriesafdeling van grote retailers in de VS aan de westkust verkrijgbaar zijn in de lente van 2019. Binnen drie maanden wordt uitgebreid naar het Midwesten en het oosten.

De lijn, die ook glutenvrij aanbiedt, bevat smaken die gelijkwaardig zijn aan die op het menu van het restaurant van de chef in New York, zoals tomaat, basilicum en cashew mozzarella; farro-fennel sausage, tomaat en cashew mozzarella.

Kenney: "Diepvriespizza's vormen een van de grootste retailproducten in het verpakte assortiment in de VS. Ik ben blij dit product op de markt te kunnen brengen."

Kenney is momenteel bezig met de bouw van een keuken en casual café in Santa Monica, waar Double Zero Now pizza's gemaakt zullen worden. Het café en de keuken worden gescheiden door een glazen wand.

Bron: vegnews.com 

Publicatiedatum: