Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natudis breidt assortiment Maistic uit

Maistic heeft zich gespecialiseerd in gecertificeerde composteerbare alternatieven voor plastic producten. De missie van dit Deense familiebedrijf is duidelijk: plasticvervuiling moet gestopt worden. Producten waarbij de kans bestaat dat deze in de natuur terechtkomen, moeten vrij zijn van (micro-)plastic. Ook is Maistic van mening dat deze producten voor iedereen betaalbaar en bereikbaar moeten zijn en dat bedrijven in hun publieke profiel laten zien dat ze ook meedoen aan de groeiende strijd tegen plastic en plasticvervuiling.

Het assortiment
Aan het assortiment van Maistic huishoudmaterialen voegt Natudis nu ook de Maistic 2.GEN diepvries- en afvalzakken toe. Deze zijn volledig biologisch afbreekbaar en kunnen gewoon in de GFT-bak. Maistic 2.GEN is gebaseerd op een gepatenteerde materiaal en bevat PHA. PHA is gemaakt van restjes gewas, het op maïs gebaseerde kunststof is afkomstig van GMO-vrije gewassen. De zakken bevatten geen traditionele kunststoffen en zijn gemaakt zonder toevoeging van ftalaten, BPA en andere bisfenolen.

Voor meer informatie:
Natudis 
Daltonstraat 38 
3846 BX Harderwijk
0341 464 211 
info@natudis.nl  
www.natudis.nl 

Publicatiedatum: