Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
95% biologisch katoen

Jollein komt met eigen babykledinglijn

Jollein Baby & Kids, onderdeel van Smits Assen B.V., lanceert in april haar eerste babykledinglijn. De collectie is gemaakt voor baby’s van 0-12 maanden en is verkrijgbaar in de maten 50/56, 62/68 en 74/80. De babykleding bestaat uit 95% biologisch katoen en 5% elastan. Er zullen twee collecties per jaar uitkomen: elk seizoen is er een nieuwe, verrassende en gevarieerde collectie verkrijgbaar.



De collectie bestaat uit een aantal uitgesproken prints en omvat daarnaast mooie basics. De leuke designs, zachte stoffen en het aantrekkelijke prijsniveau maken het een feestje om de baby aan te kleden of om een setje cadeau te geven. Of je nou van kleur houdt of van zwart/wit, Jollein heeft met deze collectie rekening gehouden met de trends van het voorjaar.



Jollein heeft gekozen voor een speciale finish waardoor de kleding heerlijk zacht aanvoelt. Door het elastaan rekt het katoen goed mee en zorgt voor een perfecte fit. Alle rompertjes, shirtjes en boxpakjes zijn voorzien van handige drukknoopjes, zodat de baby makkelijk verschoond en omgekleed kan worden.



De collectie bestaat uit boxpakjes, broekjes, lange mouw shirtjes en rompertjes met korte mouwen. Daarnaast zijn er bijpassende accessoires (mutsje en haarbandje) verkrijgbaar om de outfit compleet te maken.



Naast de voordelen van biologisch katoen voor het milieu is het materiaal ook prettiger voor de baby. De huid van baby’s is, zeker de eerste maanden, erg gevoelig en kwetsbaar. Juist dan zijn zachte stoffen erg prettig voor de baby. De babykleding van Jollein voldoet aan de standaarden van de Organic Content Standard (OCS).



De collectie is vanaf week 15 te bewonderen en te bestellen op onder andere www.jollein.com. Voor pre-orderen kunt u contact opnemen met Julia Haan (julia@jollein.com).

Update: De levering van een deel van deze collectie is vertraagd. Jollein wil de collectie graag als één geheel presenteren, waardoor de verkoopdatum wordt uitgesteld. Deze datum is verplaatst naar eind april/begin mei. 
Publicatiedatum: