Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kylie Jenner koopt ‘biologisch speelgoed’ voor baby

Kylie Jenner, van de beroemde Kardashian familie, is onlangsbevallen van haar eerste kindje Stormi Webster. Hoewel de buitenwereld alleennog maar een glimp van de nieuwe telg heeft opgevangen, weten we nu wel welke producten Kylie voor haar dochtertje heeft ingeslagen.

Volgens een bron die dichtbij de familie staat is dekinderkamer van de kleine Stormi namelijk "voor duizenden dollars uitgerust metbiologische, milieuvriendelijke en duurzame producten." De meubels en productenmet verf zijn naar verluidt vrij van chemicaliƫn, en alle houten productenkomen van duurzame leveranciers.

Onder de meubels zijn onder andere een handgemaakte commodevan $3500 (2856 euro), een biologisch matrasje ter waarde van $400 (326 euro) en bijtringenvan hout uit de bossen van Zuid-Chili met niet-giftige bijenwas en koudgeperstelijnzaadolie die $30 (24,50 euro) per stuk kosten.

Het komt ook niet als een verrassing dat de kleine Stormiomringd wordt door luxe. Deze week werd namelijk bekend dat haar moeder nu het rijkste lid van de Kardashian-Jenner familie is. De reality sterheeft nu een waarde van $386 miljoen (315 miljoen euro).

Bron: Elle 
Publicatiedatum: