Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Mooie aanvulling op het huidige assortiment"

Agrodust komt met eerste zelf-rijdende zitsstofzuiger

Tholen - Agrodust presenteert de allereerste zitstofzuiger ter wereld welke voor agrarische en industriële doeleinden geschikt is. Jan Schuringa vertelt: "Het is een hele mooie ontwikkeling en een prachtige machine. Zeker een mooie aanvulling op ons huidige assortiment. We zochten binnen Agrodust naar een oplossing voor bepaalde problemen. Na veel brainstormen kwam daar deze zitstofzuiger uit, 'de Celeste'. Het is niet over één nacht ijs gegaan en we wilden hem dan ook echt helemaal naar onze zin hebben, en dat is gelukt."



Onder andere op de Bio-beurs is deze stofzuiger gepresenteerd. "Mensen zijn enthousiast en onder de indruk. De machine is zeer wendbaar, compact gebouwd en is voorzien van een semi-automatisch hooglos systeem. Hierdoor kan het stof in een kist of container worden gedeponeerd. De capaciteit is circa 10000 m2 per uur. Daarnaast functioneren de accu’s ook nog zo’n 2,5 uur lang per lading. Bijkomend voordeel is dat de Celeste ook geleverd kan worden met een 'los' slangenpakket, om zo ook het stof onder machines weg te zuigen. We verzorgen ook demonstraties bij geïnteresseerde bedrijven", eindigt Jan.

Voor meer informatie:
Agrodust
Jan Schuringa
M: 06-51157483
info@agrodust.nl
www.agrodust.nl