Ja! Natürlich brengt komkommer-rariteiten in Merkur-filialen

Twaalf verschillende bio-komkommers

Het Oostenrijkse groentenseizoen is van start gegaan en Ja! Natürlich brengt ook dit jaar weer buitengewone komkommer rariteiten exclusief in de schappen van geselecteerde Merkur-filialen. Eind augustus zijn de twaalf verschillende komkommerspecialiteiten van de hoogste biologische kwaliteit uit Oostenrijk verkrijgbaar - van zo klein als een citroen tot groot, van donkergroen tot crèmewit, van kort en ovaal tot lang en geribbeld en van aromatisch zoet tot meloenachtig van smaak. De Ja! Natürlich komkommer rariteiten worden verpakt in composteerbaar cellulose op houtbasis.



Ze komen uit de Oostenrijkse regio Neusiedler See – Seewinkel, waar bio-teler Erwin Binder de twaalf verschillende rassen volgens de strenge Ja! Natürlich richtlijnen van de biologische tuinbouw teelt.

De per direct beschikbare rariteiten hebben pakkende namen zoals 'Lemon', 'Miniature White', 'Ameliore Bourbonne' en 'Arola'. Dat ze uniek zijn zit hem echter niet alleen in de naamgeving. Vooral door de extravagante vormen, kleuren en smaken wordt er voor heel veel afwisseling op het menu gezorgd. "Onze rariteiten zorgen niet alleen voor veelzijdigheid wat betreft komkommerrassen, maar ook voor heel bijzondere genietmomenten. We zijn blij dat we de start van het Oostenrijkse groentenseizoen met ons rariteiten-assortiment in mogen luiden en hopen op een lang komkommerseizoen met een grote oogst", aldus Martina Hörmer, directeur van Ja! Natürlich. De Ja! Natürlich komkommer-rariteiten zijn tot eind augustus voor 2,99 euro in geselecteerde Merkur-filialen verkrijgbaar.

Voor verdere informatie: www.janatuerlich.at

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018