Poolse Bakalland introduceert assortiment biologische noten en zuidvruchten

Consumenten hechten steeds meer waarde aan een gezonde levensstijl en het milieu. Hierdoor neemt de vraag naar bioproducten verder toe. "Om aan deze groeiende vraag tegemoet te komen, heeft Bakalland haar assortiment uitgebreid met een nieuwe lijn biologische delicatessen, die bestaat uit populair gedroogd fruit en noten van biologisch gecertificeerde bedrijven. Naast biologische rozijnen, abrikozen, pruimen, amandelen en dadels bevat de nieuwe biolijn van Bakalland ook kokoschips en cranberry's waaraan geen suikers zijn toegevoegd en die gezoet zijn met biologisch appelsap," zo laat het bedrijf weten. 

Bioproducten worden ieder jaar populairder. Uit onderzoek van Bakalland is gebleken dat 63% van de Polen de voorkeur aan bioproducten geeft en de markt groeit jaarlijks met 20%. Polen kiezen vooral uit gezondheidsoverwegingen voor bioproducten.

"Als marktleider binnen het noten- en zuidvruchtensegment willen we deze keuze ondersteunen door de consument de beste producten aan te bieden. Onze nieuwe biolijn biedt consumenten een consistent hoge kwaliteit. Onze producten beantwoorden aan de strengste biostandaarden en dragen het Bakalland biopredicaat," aldus Ewelina Hraburda, productmanager bij Bakalland. 


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018