Tea Forté Hanami zorgt voor lente in een beker

Hanami, vernoemd naar de gelijknamige Japanse feestdag die de bloei van de Japanse sierkers viert, heeft in 2018 de zilveren medaille op het Global Tea Championshi gewonnen. Iedere kop laat theeliefhebbers van over de hele wereld genieten van de schoonheid van geurige, bloeiende lentebloemen.

Tea Forté's interpretatie van deze heerlijke tijd van het jaar, Hanami, komt in de vorm van een biologische groene thee, verrijkt met kersen en geurige bloemen. Deze glutenvrije thee, die biologisch gecertificeerd is door het Amerikaanse ministerie van Landbouw en rijk is aan anti-oxidanten, is verpakt in een unieke, op bloeiende kersen geïnspireerde, roze verpakking. De bijpassende keramische KATI beker draagt daarnaast bij aan deze viering van de zintuigen. "Bij de Hanami viering komen mensen samen om te genieten van de schoonheid van de bloeiende kersenboom," zegt de directeur van Tea Forté, Michael Gebrael. "Geïnspireerd op deze mooie traditie wil onze groene theemelange het genot van de bloei in de lente samenbrengen in een kop."

"Hanami, dat zoiets betekent als 'naar bloemen kijken', wordt jaarlijks rond het midden van mei gevierd en hierdoor is de collectie een ideaal cadeau voor Moederdag. De Hamani Petite Presentation Box bevat 20 handgemaakte piramidevormige melanges en is verpakt in een luxe roze verpakking. Voor de fans van losse theeën is er de Hanami KATI Steeping Cup, een prachtige beker van keramiek met een bijpassend bloemdesign, die een geïntegreerde thee infuser van roestvrij staal bevat met een deksel om de thee warm te houden. Voeg dit samen met de Hanami Loose Leaf Tea, dat verpakt is in een luchtdichte, recyclebaar blik."

De producten zijn vanaf maart 2018 verkrijgbaar in geselecteerde winkels en op www.teaforte.com

Bron: Tea Forté

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018