Spaarcampagne voor klanten van Natudis

Eet jezelf fit met de Vitality Box

Gezonder eten en meer sporten blijven ook in 2018 belangrijke voornemens. In februari kunnen klanten van deelnemende Natuurwinkels en andere biologische speciaalzaken sparen voor een extra hoge korting op een Vitality Box ter waarde van 27,50 euro. De Vitality Box zit vol biologische healthy snacks, krachtige ontbijtjes, gezonde sapjes en meer. Daarnaast is iedere box voorzien van een uitgebreide productfolder ontwikkeld in samenwerking met Rineke Dijkinga. Rineke: "Mensen informeren over de kracht van eerlijke en onbewerkte voeding; dat is mijn missie. Het doet me goed dat er in deze box producten zitten die dat ondersteunen."De Vitality Box is een campagne van Natudis, biologische groothandel. Jorn de Beer, Brandmanager: "We willen ondernemers van deelnemende winkels graag een extra mogelijkheid bieden om hun klanten te helpen met het stimuleren van hun goede voornemens om gezonder te eten en meer te sporten. Het is een mooie manier om trouwe klanten te belonen."

De spaaractie in het kort

Vier weken lang ontvangen klanten bij besteding van elke 5 euro een spaarzegel. Bij 20 spaarzegels is de kaart vol en kan de 'Vitality Box' ter waarde van 27,50 euro voor 5 euro aangeschaft worden. De spaaractie loopt van 5 februari tot en met 3 maart 2018. Volle spaarkaarten kunnen tot 17 maart 2018 verzilverd worden.

Deelnemende winkels

Op www.natuurwinkel.nl en www.bio-specialist.nl is meer informatie over deze Vitality Box-campagne en de deelnemende winkels te vinden.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Geachte heer, mevrouw, ik wilde graag gebruik maken van de spaaractie voor de Vitality-box, maar aangezien ik een 1-persoonshuishouden ben, lukte het me niet om genoeg zegels te verzamelen. Zou u mij aan enkele zegels kunnen helpen? Met vriendelijke groet, K. Loos
Loos, Amersfoort - 2018/03/08 22:24:23.000© BioJournaal.nl 2018