Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Meeste mensen durven MyMagicMud wel te proberen"

Zwarte tandpasta voor wittere tanden?

Tholen - Zwart schuim rond je mond met het tandenpoetsen. Dat is voor veel mensen een gek gezicht. My Magic Mud whitening tandpasta is dan ook zeker een product dat wat extra toelichting vraagt. "Dit is de eerste tandpasta die geactiveerde koolstof van kokosnoot met betonietklei combineert. Het verwijdert giftige stoffen die een slechte adem veroorzaken. Het is een 100% natuurlijke detox voor wittere tanden en gezond tandvlees", vertelt Adrie van der Linden van distributeur Improve Your Health. De tandpasta zelf is zwart van kleur en zorgt ook voor zwart schuim in je mond. "Dit is natuurlijk een heel ander zicht dan met andere tandpasta's, maar we merken dat de meeste mensen het wel durven te proberen."



Improve Your Health heeft MyMagicMud voor het eerst gespot op de BIOFACH. "Vervolgens hebben we contact opgenomen met de producent in Texas en is afgesproken dat wij deze producten in Nederland mogen gaan distribueren. We zoeken nu verdeelpunten voor dit bijzondere product", vertelt Adrie. Volgens hem was er op het Better Event van Amber Alberda (25 en 26 november 2017) veel belangstelling voor de tandpasta. "We kregen heel goede reacties, het is echt een product met een bijzonder verhaal. We adviseren de gebruikers om te starten met een kuur van twee weken waarin ze dagelijks met My Magic Mud poetsen. Daarna is het aan te bevelen om zo'n drie keer per week met My Magic Mud te blijven poetsen. Na twee weken zie je zichtbaar verschil."



Adrie omschrijft My Magic Mud als een veilige detoxkuur voor je tanden en tandvlees. "Het is een tandpasta zonder chemicaliën die je tanden witter maakt en je tandvlees verzorgt. My Magic Mud Activated Charcoal Tandpasta voor Whitening & Detoxifying is één van de meest moderne ontwikkelingen in natuurlijke mondverzorging. Gemaakt van de beste ingrediënten heeft deze zachte tandpasta de kracht om je tanden en tandvlees prachtig te poetsen, te ontgiften en diep schoon te maken."



My Magic Mud is er overigens niet alleen als actieve kool tandpasta, maar ook verkrijgbaar in actieve kool tandpoeder. Ook dit actieve kool tandpoeder is 100% natuurlijk en zorgt voor hetzelfde gewenste resultaat als bij de tandpasta: witte tanden. De peppermint en de Toothpowder zijn nu Europees gecertificeerd (EcoMundo - Natural Cosmetic Standard). De andere smaken (cinnamon en wintergreen) zijn in behandeling en zullen in de loop van 2018 door Improve Your Health in Europa worden toegevoegd.



Voor meer informatie: 06-51425213, adrie@improveyourhealth.eu, www.improveyourhealth.eu