Ekoplaza Nijkerk gaat sluiten

Tholen - Ekoplaza Nijkerk sluit eind dit jaar haar deuren. De winkel aan de Frieswijkstraat is 30 januari 2013 geopend. Eigenaar Peter Schraverus geeft aan dat het financiële risico te groot was om opnieuw voor vijf jaar een huurcontract te tekenen. "We moesten voor vijf jaar bijtekenen. Dat vond ik teveel en dan moet je keuzes maken", aldus Peter.Alle medewerkers hebben de mogelijkheid gekregen elders binnen de Ekoplaza-keten aan de slag te gaan. Zelf blijft Peter actief als bedrijfsleider bij Ekoplaza Almere. Vaste klanten zijn geïnformeerd. Wie voor goede, eerlijke producten blijft kiezen, kan boodschappen laten thuisbezorgen via de website van Ekoplaza. Daarnaast zijn er in de buurt Ekoplaza-vestigingen in Amersfoort (Eemplein), Barneveld en Harderwijk.

Peter geeft aan dat Nijkerk te klein is gebleken voor biologisch. Wel kijkt hij met een positief gevoel terug op de afgelopen jaren: "We kijken terug op een mooi avontuur met een leuk team. We hebben veel geleerd en veel fijne mensen leren kennen. Ik wil alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de klandizie."

De uitverkoop in de winkel start op maandag 18 december en op zaterdag 30 december zal Ekoplaza Nijkerk het jaar uitluiden met oliebollen voor iedereen.

Voor meer informatie:

Peter Schraverus
Ekoplaza Nijkerk
Frieswijkstraat 1
3861 BK Nijkerk
T: 033-2852891
nijkerk@ekoplaza.nl
www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Er zullen nog velen volgen.De Aldi en Lidl en AH maken alles kapot.Zij gaan bepalen wat we eten.Voorbeeld, de granaatappel lag bij de Aldi voor 0,79 in de winkel, dat was de inkoopsprijs van de Udea.Tomaten, niet meer te krijgen voor de kerst bij de Udea.Het schap bij de Aldi lag vol met voorverpakte biologische tomaten.Wij bestaan al 30 jaar met onze biologische groentekwekerij en winkel.Ik vrees dat als deze biologische trend doorzet bij de grootgrutters. de slager, bakker en de groenteboer uit het straatbeeld zal verdwijnen.
E. Krakeel, Noordgouwe - 2017/12/28 03:56:33.000© BioJournaal.nl 2018