Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

La dolce vita met Nocciolata op Italië Evenement

Het familiebedrijf Rigoni di Asiago was ook dit jaar weer met haar biologische chocolade-hazelnootpasta Nocciolata aanwezig bij het Italië Evenement op Kasteel de Haar op 23, 24 en 25 mei. De hazelnootpasta werd enthousiast ontvangen door de bezoekers: "Mijn favoriete chocopasta!", "De lekkerste hazelnootpasta!", "Heerlijke chocopasta's".


Familie Severrien van GreenSprout

"Ook de nieuwe Nocciolata Mini Tartelettes vonden gretig aftrek. Deze knapperige zandkoekjes zijn afgetopt met een royale laag romige hazelnootpasta en gekarameliseerde, gepofte quinoa. De Tartelettes zijn er in twee varianten: met Nocciolata Bianca en met Nocciolata Originale. "Mmm, deze zijn lekkerrrr!", klonk het in de stand", zo vertelt het team van Nocciolata.

Nocciolata is niet alleen in thuisland Italië de nr. 2 hazelnootpasta en de nr. 1 in biologische hazelnootpasta, maar ook in bijvoorbeeld België. Nocciolata biedt een range van vier verschillende smaken: Originale; de vegan Intense, zonder melk en met een hoger percentage cacao; Bianca, zonder cacao, met pralinésmaak; en Crunchy met geroosterde stukjes hazelnoot. Bezoekers konden ze alle vier proeven.

Voor meer informatie:
Rigoni di Asiago Benelux
Molenstraat 18A
2513 BK Den Haag
[email protected]
www.rigonidiasiago.nl

Publicatiedatum: