Biologische Sweet Potato Chips nieuw in het Ekoplaza-schap

John Altman, producent van biologische snacks, deelt mee dat de Biologische Sweet Potato Chips nu verkrijgbaar is bij Ekoplaza. Deze chips, verkrijgbaar in drie smaken (sea salt, paprika en truffle), biedt een smaakvolle en gezonde optie voor liefhebbers van snacks. Daarnaast zijn de chips ook beschikbaar via de Udea-groothandel.

Arnoud Francken en Timothy Nuijen.

"Na een succesvolle introductie op de Biofach in Neurenberg, afgelopen februari, waar het product lovende reacties ontving vanwege de onderscheidende smaak en textuur – grote stukken met een goede bite – zijn we verheugd dat het product nu is opgenomen in het assortiment", vertelt Timothy Nuijen.

De biologische Sweet Potato Chips van John Altman is ook vegan, glutenvrij en bevat het 25% minder vet dan traditionele aardappelchips. "Dit maakt het een ideale keuze voor consumenten die op zoek zijn naar alternatieven voor reguliere snacks. De keuze voor drie verschillende smaken benadrukt de diversiteit en kwaliteit van het product. Consumenten tonen een groeiende interesse in alternatieve snacks, en Sweet Potato Chips past perfect in deze trend. Het product is niet alleen een smaakvolle optie, maar ook een gezondere keuze vanwege 25% minder vet dan in gewone aardappelchips."

John Altman blijft zich voortdurend vernieuwen. Binnenkort voegen ze twee nieuwe smaken toe aan het assortiment biologische popcorn. "Daarnaast zijn we intensief bezig met de ontwikkeling van een geheel nieuwe biologische snackproductlijn. Houd ons in de gaten voor meer informatie binnenkort."

Voor meer informatie:
Timothy Nuijen
John Altman
06 53399533
marketing@johnaltman.nl
www.johnaltman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven