Lekker Puur 200 meter verderop heropend in Westmalle

Natuurvoedingswinkel Lekker Puur uit Westmalle (België) zit sinds deze week in een nieuw winkelpand aan de Antwerpsesteenweg 274B. Eigenaresse Nathalie Celens omschrijft de winkel als 'Lekker Puur 2.0'. Er is twee weken lang met man en macht gewerkt aan de verhuizing en de winkel is op dinsdag 7 november officieel geopend. Ze vieren nu 14 dagen lang feest met kortingen, promoties en voor elke klant een goodiebag.

Foto: Facebookpagina Lekker Puur

De nieuwe winkel zit op zo'n 200 meter bij haar vorige winkelpand. Het vorige huisnummer was namelijk 322. "De laatste dagen op nr. 322! Open tot zaterdag. En dan, inpakken en wegwezen (naar nr. 274B)! Amai, wat klinkt dat simpel! Als het de bedoeling is om op 1 plaats te blijven hadden we wortels gehad in plaats van voeten", aldus Nathalie op Facebook (19 oktober).

De onderneemster heeft in oktober 2017 de grote stap gezet naar haar eigen natuurvoedingswinkel. Zelf is ze geboren en getogen in Oostmalle en haar zoektocht naar een geschikt winkelpand deed haar in het naburige Westmalle belanden.

Voor meer informatie:
Lekker Puur
Antwerpsesteenweg 274B
2390 Westmalle
+32 (0)3219 1296
info@lekker-puur.be
www.lekker-puur.be


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven