EcoFinia wint 16e German Sustainability Award

EcoFinia, producent van Vivani, heeft de 16e German Sustainability Award gewonnen (ofwel de Deutschen Nachhaltigkeitspreis).
In samenwerking met de DIHK, het federale ministerie voor Milieu en andere partners heeft de Duitse duurzaamheidsprijs ook dit jaar de meest duurzame bedrijven van Duitsland bekroond. EcoFinia drong door tot de finale in de categorie 'Back- & Süßwaren'.

"Onze focus op duurzaamheid en kwaliteit is onze drijfveer en deze prijs is een waardevolle erkenning van onze inzet. We bedanken oprecht iedereen die ons op deze weg heeft gesteund - onze volgers, partners, klanten, ons geweldige team en natuurlijk de jury van de German Sustainability Award, die onze inzet voor een intact, duurzaam milieu met deze prijsuitreiking eert", reageert Andreas Meyer, oprichter en CEO van EcoFinia."In de eindstrijd hebben we het opgenomen tegen geweldige biologische pioniers en industriële partners zoals Allos Hof-Manufaktur en Bohlsener Mühle, die de prijs zeker net zo verdiend zouden hebben als wij."

We voeren al jaren campagne voor ecologische omstandigheden in de cacaobronnen, zijn actief tegen kinderarbeid en hebben ons eigen cacaoproject voor bijzonder eerlijke cacao en gezonde ecosystemen in de Dominicaanse Republiek met het 'Sustainable Organic Cocoa Project'. Het eerste Vivani Demeter assortiment is momenteel te koop. Biodynamische chocolade met grondstoffen uit 100% gecertificeerde circulaire economie."

Voor meer informatie: kuhlmann@ecofinia.de en www.ecofinia.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven