Sophie Konings, Pajottenlander:

"Onze kwaliteitsvolle kombucha's in statiegeldflessen passen perfect bij onze visie"

Tholen - Pajottenlander introduceert haar eerste kombucha dranken. Het gaat om twee varianten: Original en Limoen & gember. "Deze kwaliteitsvolle kombucha's zijn het nieuwste Belgische fenomeen en zijn gezond en heilzaam voor lichaam en geest, daarom past dit ook perfect bij Pajottenlander. Daar komt bij dat onze kombucha's verkrijgbaar zijn in grote statiegeldflessen van 0,75 liter die niet koel bewaard hoeven te worden. Dat is een voordeel ten opzichte van de bestaande kombucha's op de markt", vertelt Sophie Konings namens de producent.

De Pajottenlander Kombucha kan tot wel 24 maanden na productie op kamertemperatuur bewaard worden. "En ze zitten in onze welbekende statiegeldfles, wat volgens diverse studies de meest milieuvriendelijke verpakking is. Het etiket hebben we ook wat vernieuwd ten opzichte van onze bestaande etiketten. We wilden het verfrissen en meer van deze tijd maken en tegelijkertijd het authentieke karakter bewaren, waardoor de etiketten nog steeds heel herkenbaar zijn."

De Pajottenlander kombucha's zijn per direct verkrijgbaar. Sophie omschrijft de kombucha als licht bruisend, aangenaam pittig en caloriearm. "Onze biologische creatie van gefermenteerde thee is gemaakt volgens het originele recept met een verscheidenheid aan kruiden, bloemen en theeblaadjes."

Wat zijn de verdere voordelen van deze kombucha? Sophie: "Deze dranken zijn uiterst gezond, zo zijn ze rijk aan antioxidanten en versterkend voor het immuunsysteem en ze zorgen voor een betere spijsvertering. En daar komt nog een laag caloriegehalte bij."

Voor meer informatie:
Sophie Konings
Pajottenlander bvba
+32 (0)2 3603555
sophie@pajottenlander.be
www.pajottenlander.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven