Biocyclische Vegan Telersgids nu beschikbaar in het Engels

De langverwachte Biocyclische Vegan Growers' Guide is nu beschikbaar in het Engels. Deze gids biedt een uitgebreide introductie voor iedereen die geïnteresseerd is in het laten inspecteren en certificeren van hun bedrijf volgens de door IFOAM geaccrediteerde Biocyclic Vegan Standard.

De Biocyclic Vegan Growers' Guide is ontwikkeld door een team van de Duitse vereniging "Förderkreis Biozyklisch-Veganer Anbau" als onderdeel van het "Veganer Ökolandbau" (VegÖL) project. Dit initiatief is gefinancierd door het Duitse milieuagentschap, waardoor deze gids gratis beschikbaar kan worden gesteld aan een breed publiek.

Hoewel de gids in eerste instantie gericht is op boeren en tuinders, biedt deze ook waardevolle achtergrondinformatie over diverse aspecten van biocyclische veganlandbouw. Onderwerpen als bemesting, bodembeheer, gewasbescherming, gezondheid, en het gebruik van blijvend grasland worden uitgebreid behandeld. Bovendien bevat de gids praktische inzichten in marketingstrategieën en meer.

De Biocyclic Vegan Growers' Guide kan gratis worden gedownload via deze link.

Voor meer informatie over Biocyclische Veganlandbouw
Netwerk Biocyclische Veganlandbouw Nederland & Vlaanderen
06-54385908
biovegan@plentyfood.nl
www.biocyclische-veganlandbouw.org
www.biocyclic-vegan.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven