Italiaanse Salsa di Pomodoro lijn nieuw bij Dille & Kamille

Tholen - Sinds een paar weken is het aanbod van Dille & Kamille uitgebreid met de Italiaanse Salsa di Pomodoro lijn. De lijn bestaat uit drie verschillende biologische tomatensauzen: De aromatische Basilico, de vurige Arrabbiata met chilipeper en de rijke Parmigiano Reggiano. De eerstgenoemde is verkrijgbaar in flessen van 250 gram en 500 gram. De Arrabbiata en Parmigiano enkel in het kleinste formaat.

Vivian van Wordragen was als Senior Category Manager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze nieuwe sauzenlijn. "Ik ben heel trots op het eindresultaat. Voor ieder smaakpalet is er een geschikte variant bij. Met deze smakelijke Italiaanse tomatensauzen kan je gerechten als een superchef naar een hoger niveau tillen. Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn."

De authentieke biologische tomatensauzen uit de Abruzzen worden gemaakt van de beste Italiaanse tomaten. "Voor een rijke, intense smaak zijn de tomaten, groente en kruiden langzaam gestoofd in extra vergine olijfolie. Ze zijn heerlijk door pasta of op een pizza."

Vivian is vorig jaar zelf bij de producent op bezoek geweest. "Dit was heel leerzaam. Zij telen hun eigen tomaten en we hebben de sauzen samen met hen ontwikkeld. Het is goed om dit allemaal met eigen ogen te kunnen zien.

Voor meer informatie:
Dille&Kamille
Oudegracht 176
3511 NP Utrecht
020 2382160
klantenservice@dille-kamille.com
www.dille-kamille.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven