Sint komt dit jaar met de zeilboot

Chocolatemakers lanceert dit jaar voor het eerst Sintletters. In lijn met hun hoge duurzaamheids-standaard is de cacao voor deze letters per zeilschip van de Dominicaanse Republiek naar Amsterdam gekomen. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn alle drie soorten letters volledig vegan.

Smaak staat centraal in de Amsterdamse chocoladefabriek. Tien jaar ambachtelijke ervaring en toewijding maken dat er voortdurend nieuwe en betere smaken gecreëerd worden. De chocola moet volgens Chocolatemakers vooral lekker zijn, alleen zo kan de impact vergroot worden. Het recente IPCC rapport maakt duidelijk: Wij kunnen ons niet meer veroorloven de cruciale ecosystemen van onze planeet te beschadigen.

Bij de chocoladeproducent zijn ze van mening dat bedrijven veel meer kunnen doen om klimaatverandering positief te beïnvloeden. De markt voor sintletters in Nederland is groot, en daarom heeft het chocoladebedrijf ervoor gekozen dan impact te maken wanneer de mensen het meest snoepen: tijdens de feestdagen. De letters komen in drie smaken: 65% puur, 40% vegan melk met Sinterklaaskruiden en golden white. Alle letters zijn zoals gewoonlijk bij Chocolatemakers 100% biologisch en verkrijgbaar online en in de biologische supermarkten.

Elke verkochte letter vergroot de impact en beschermt het regenwoud, zorgt ervoor dat boeren een leefbaar inkomen betaald krijgen en beschermt ons klimaat. De letters zijn ook verkrijgbaar voor bedrijven als Sinterklaascadeau.

Voor meer informatie:
Chocolatemakers
Radarweg 32A
1042 AA Amsterdam
06 42765654
info@chocolatemakers.nl
www.chocolatemakers.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven