Mannenlijn uitgebreid met hair & body bar sandelhout & honing

Bee honest cosmetics heeft de mannenlijn uitgebreid met een hair & body bar sandelhout & honing. "We hebben al eerder 3 varianten shampoo & conditioner bars ontwikkeld die bijzonder goed lopen. Verpakkingsarme en plasticvrije producten blijven onverminderd populair. Het uitbreiden van de mannenlijn met een solid is een logisch vervolg", vertelt Joyce Weerman, Brand Manager Bee honest cosmetics.

Foto's: Marloes Kort

De bar is niet alleen duurzaam maar verwent ook huid, haar en zintuigen. "In deze solid voor hair & body wash combineren we een milde reiniging met natuurlijke actieve stoffen zoals biologische aloë vera en onze biologische honing. De mooie blauw kleur van de bar komt van de genipa americana vrucht. Gemberwortelextract helpt een gladde en egale huid te bevorderen. De sandelhoutolie geeft warm, kruidig en aangenaam gevoel."

Eén bar gelijk staat aan het gebruik van drie shampooflessen. De bar is verpakt in een plasticvrij doosje van FSC-gecertificeerd karton, zo blijft de kleur en geur goed behouden. De bar:

  • Is van gecertificeerde natuurlijke cosmetica
  • Is vrij van plastic
  • Bevat natuurlijke plantenextracten en hoogwaardige etherische oliën
  • Is vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Is vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG

Microplastics
De hair & body bar is vrij van microplastics. Waarom? Joyce: "Microplastics kun je met het blote oog niet of nauwelijks zien en komen via ons doucheputje in het rioolstelsel terecht. Ze glippen door de filters van waterzuiveringsinstallaties heen en komen in rivieren en oceanen terecht waar ze onderdeel worden van de 'plastic soep'."

Lief voor je lijf en voor de natuur
Bee honest cosmetics heeft zich laten inspireren door de bij. "Wij zijn blij met de bij. Zonder bijen geen gewasbestuiving, geen lekkere honing en bijzondere verzorgingsingrediënten, zoals bijenwas, propolis en gelee royale. Bee honest cosmetics maakt dankbaar gebruik van deze actieve, maar huidvriendelijke werkstoffen in hun producten. Wij combineren het met zorgvuldig geselecteerde plantenextracten en voegen er heerlijk geurende essentiële oliën aan toe. Vanwege onze passie voor natuurcosmetica, hebben wij uitsluitend producten die BDIH/COSMOS gecertificeerd zijn. Daarmee lever je niet alleen een bijdrage aan de zorg voor jezelf maar ook een bijdrage aan een betere wereld."

De Men solid hair & body is verkrijgbaar bij natuurvoedingsspeciaalzaken, Ekoplaza en Odin.

Voor meer informatie:
Imkerij de Traay B.V.
Platinastraat 50
8211 AR Lelystad
0320 282928
info@detraay.com
www.beehonestcosmetics.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven