Eerste editie 1 december

Een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties bij Expeditie Agrifirm

Op 1 december 2023 vindt de allereerste editie van Expeditie Agrifirm plaats. Een kennisfestival exclusief voor Agrifirm-leden.

"Als coöperatie investeren we doorlopend in de verbinding met onze leden. Want alleen met betrokken leden hebben wij als coöperatie bestaansrecht. Vanuit de Coöperatiedialoog weten we dat onze leden de verbinding met andere leden ook belangrijk vinden. Daarnaast willen onze leden graag van ons weten hoe wij ‘een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties’ dichterbij brengen", zo meldt Agrifirm.

Kennis en verbinding
Daarom organiseren ze dit jaar voor het eerst Expeditie Agrifirm. "Expeditie Agrifirm is een dag waarop we elkaar ontmoeten, waarop we kennisdelen en met elkaar in gesprek gaan."

Dit evenement vindt plaats op vrijdag 1 december van 11.30 tot 18.00 uur in Klooster Bethlehem in Haren (Oss).

Speciaal voor deze dag hebben ze een keuzeprogramma samengesteld. Zo kan men als deelnemer bijvoorbeeld kiezen voor een bezoek aan de Agrifirm AminoGo-fabriek. Of men blijft op de locatie en neemt deel aan één van de workshops. "We sluiten de dag gezamenlijk af met een hapje en drankje in gezellige festivalsfeer."

Leden van de coöperatie ontvangen binnenkort een uitnodiging, waarin wordt uitgelegd hoe ze zich voor dit evenement kunt aanmelden.

Bron: Agrifirm


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven