Vajra en Delibio lanceren gezamenlijke webshop

Vajra en Delibio, twee gerenommeerde bedrijven in de distributie van verse en droge biologische voedingsproducten in België, kondigen met trots de lancering van hun gezamenlijke webshop aan, waarmee ze een spannend nieuw hoofdstuk in de voedingsdistributie inluiden.

Begin dit jaar besloten deze twee bedrijven hun krachten te bundelen om hét aanspreekpunt te worden voor speciaalzaken, horeca en andere professionals uit de sector. Samen lanceerden ze op 18 augustus hun nieuwe gezamenlijke webshop. Deze website biedt klanten naadloze toegang tot een uitgebreid assortiment van meer dan 4.000 producten.

De functies van de site zijn onder andere realtime beschikbaarheid van producten, transparante nettoprijzen (ook voor producten met een variabel gewicht), aanpasbare favorietenlijsten, gedetailleerde productbladen en toegang tot de nieuwste catalogi.

Vajra en Delibio zetten zich in om de klantervaring voortdurend te verbeteren. Met dit in gedachten zijn ze van plan om nieuwe projecten te lanceren, waaronder de introductie van gezamenlijke leveringen met een gemeenschappelijke franco, om meer efficiëntie en een grotere klanttevredenheid te garanderen.

De lancering van de nieuwe gezamenlijke website is een belangrijke mijlpaal voor Vajra en Delibio, maar het is nog maar het begin van hun samenwerking om een totaalleverancier van gezonde en natuurlijke voeding in België te worden.

Voor meer informatie:
Michaël Riga
Vajra
michael.riga@vajra.bio

Pauline Riga
Vajra
pauline.riga@vajra.bio

www.vajradelibio.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven