Stichting Kraaybeekerhof zoekt fondsenwerver

Het bestuur van Stichting Kraaybeekerhof is op zoek naar een fondswerver om met hem of haar het bestuur te versterken. Vorig jaar heeft de Stichting Kraaybeekerhof zijn verantwoordelijkheid voor de op het landgoed Kraaybeekerhof gevestigde Academie, -die ook de verhuur van de zalen van 'Het Koetshuis' verzorgt-, overgedragen aan een aantal in een nieuwe CV verenigde vennoten. Daarmee is een tijdperk afgesloten en tegelijk een nieuw tijdperk aangebroken.

"De Stichting Kraaybeekerhof zal zich gaan toeleggen op het ondersteunen van onderzoeken, publicaties en evenementen die het werk, dat door de verschillende leden van de op Kraaybeekerhof werkzame coöperatie kunnen faciliteren. Met name wordt hierbij gedacht aan projecten die de plaats van de biologisch-dynamische land- en tuinbouw en voeding versterken", vertelt Bob van der Ploeg.

Bob geeft aan dat de fondswerver fondsen moeten vinden waarmee de stichting die ondersteunende rol kan verwezenlijken. Van de fondswerver wordt verwacht dat hij/zij

  • Actief meehelpt financierbare projecten te identificeren
  • Namens de stichting relaties weet te leggen en te onderhouden met personen en instanties die bereid zijn mee te helpen projecten in het kader van de BD land- en tuinbouw van de grond te krijgen.
  • De middelen van de stichting deskundig te beheren.

"We denken aan een enthousiaste financieel deskundig persoon, liefst met een omvangrijk netwerk in de kringen van de BD land- en tuinbouw die bereid is samen met de andere bestuursleden enkele uren per maand aan dit belangrijke doel te wijden."

Voor meer informatie:
Michael Veltman, mveltman27@gmail.com
Bob van der Ploeg, bob@ploegcon.nl, 06 22668424

Dit bericht is een advertorial.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven