Aldi Süd en Gemüse Renner maken positieve balans op

"Geslaagd eerste Naturland-seizoen"

Het eerste Naturland-groenteseizoen bij Aldi Süd loopt langzaam ten einde. "Dit seizoen heeft ons laten zien dat we samen duurzame, regionale en kwalitatief hoogwaardige groenten en fruit voor iedereen betaalbaar kunnen maken. Ons partnerschap met Naturland Zeichen GmbH vertegenwoordigt onze gezamenlijke inzet voor nog meer duurzaamheid. Het garandeert dat het voedsel dat we aanbieden niet alleen gezond en lekker is, maar ook voldoet aan de hoogste ecologische en sociale normen. Dit is 'Gutes für alle' in actie," aldus Aldi Süd op de eigen sociale media.

Regionaliteit staat ook centraal in hun inspanningen: "Met onze Naturland-groenteproducten uit Rijnland-Palts verminderen we de milieueffecten en ondersteunen we tegelijkertijd lokale producenten. Groenten en fruit zijn essentieel voor een uitgebalanceerde voeding, en we zijn er trots op nu ook Naturland-producten aan te bieden."

Samen met leverancier Renner uit Rijnland-Palts kijkt Aldi Süd terug op een succesvol eerste seizoen met Naturland. "Samen hebben we geweldige resultaten behaald. Maar we rusten niet op onze lauweren en werken hard om volgend jaar het assortiment Naturland-producten verder uit te breiden en zo onze bijdrage aan 'Goed voor iedereen' te vergroten."

Voor meer informatie:
www.aldi-sued.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven